Feedback på OpenCart tjänst

4
Hej

Vi har startat något vi kallar för "Atavoo" där vi erbjuder OpenCart i en hostad variant.

Principen är "bekymmersfri e-handel" där kunden ska slippa så mycket som möjligt av det tekniska och istället fokusera på att sköta själva butiken. Detta har vi försökt uppnå genom automatisk installation av butiken som innehåller moduler, mallar och språk. Sedan kan kunden aktivera de funktioner som önskas direkt ifrån OpenCart. Vi försöker jobba på att göra en hel del guider för hur denna del skall genomföras också där kunderna kan se hur man byter språk till exempel.

Själva hemsidan är inte mycket att få feedback på då vi använder en köpt mall ifrån Themeforest.net och en vanlig Wordpress installation. Det jag är mest intresserad av är feedback på själva iden och innehållet på webbplatsen. Tror ni att detta kan tilltala en grupp av blivande butiksägare? Vad förmedlar webbplatsens innehåll för känsla till dig som besökare?

Uppskattar både bra och dålig kritik!
[URL=http://www.atavoo.se]Atavoo[/URL] - Bekymmersfri e-handel med OpenCart
[URL=http://www.hometraining.se]Hometraining.se[/URL] - Professionell träningsutrustning för hemmet
4
Över 50 visningar och ingen som har några synpunkter? :)
[URL=http://www.atavoo.se]Atavoo[/URL] - Bekymmersfri e-handel med OpenCart
[URL=http://www.hometraining.se]Hometraining.se[/URL] - Professionell träningsutrustning för hemmet
130
1
Hej[br][br]Bristen på åsikter kan bero på att du inte har någon länk till sidan så man kan bilda sig en bra uppfattning om vad det är...[br][br]Men...en googlesökning gör ju susen...[br][br][b]Synpynkter[/b][br]Spontant känns det jättebra. Bra upplägg, bra text, bra inställning till kunder osv. Jag skulle nog bli kund om jag inte kunde ordna allt detta själv.[br][br]Jag gillar verkligen delen med att "en nöjd kund kommer tillbaka", så grymt bra! Precis min stil och något som jag själv har erfarenhet av. Jag lämnar t.ex. alltid en helt-nöjd garanti på alla jobb, och hittills har endast en person lämnat tillbaka sin hemsida till mig. Den personen kom dock tillbaka ett halvår senare då nya möjligheter hade dykt upp...[br][br]En teknisk fråga...ligger OpenCart som ett egen installation på servern eller fungerar det som ett plugin till t.ex. wordpress?
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.