Förslag på funktioner osv till hemsida ?

2
Hej, jag håller på att utveckla en hemsida med ex antal funktioner, hemsidan handlar om träning, kost och hälsa i stort sett.

Det är/ska bli ungefär en sådan här sida www.isodieten.se (vet inte om man får länka menmen)

Just nu behöver jag ex antal funktioner som skulle kunna vara användbara för dig som besökare/medlem.

Någon som har nå bra tips på , funktioner, plug-ins, apps eller nå annat?

Hemsidan är under konstruktion så den är ännu inte uppe. Men Förslag & kritik uppskattas.

Tack!
Http://www.iKost.se/ - Träning, Kost och Hälsa!
47
Att arbeta med WordPress eller Drupal skulle väl vara att rekommendera, finns MÅNGA fantastiska plug-ins, widgets osv. till dessa "program".[br][br]Om du är ute efter att ha ett forum på hemsidan kan jag rekommendera phpBB.[br][br]När det sen handlar om temat till dessa så finns det många "premium" teman som är mer professionella än de som är gratis. Är du intresserad av just detta kan jag gärna hjälpa till så gott jag kan.
|  - A&R, founder of Dekor Records
|  - Musician, composer & producer
|  - Music industry blog
47
Även om man behärskar t.ex. HTML, XML, CSS, JavaScript osv osv så är ändå WP eller Drupal en jäkligt bra grund för hemsidan. Har man kunskapen om att programmera hemsidor skulle iallafall jag lägga tiden på att programmera funktioner istället för att bygga en hemsida TOTALT från grunden.[br][br]Detta tar bara tid och är rent ut sagt drygt.
|  - A&R, founder of Dekor Records
|  - Musician, composer & producer
|  - Music industry blog
2
tack, men jag utgår redan från en wordpress hemsida. Men vad skulle du som besökare/medlem vilja se på en "träning, kost & hälsa" hemsida. Som  på isodieten.se[br][br]Tack :)
Http://www.iKost.se/ - Träning, Kost och Hälsa!
355
1
[quote author=iKost link=topic=8237.msg37046#msg37046 date=1292439958][br]tack, men jag utgår redan från en wordpress hemsida. Men vad skulle du som besökare/medlem vilja se på en "träning, kost & hälsa" hemsida. Som  på isodieten.se[br][br]Tack :)[br][/quote][br]Om du har ett system där besökaren kan skriva något vore det ju helt förträffligt om du låter besökaren ge tips på recept, träning och så vidare. Det många letar efter idag är ju "hur sätter jag igång med att träna?", "behöver tips på en hälsosam diet", "var hittar jag ett bra gym?" och så vidare. Detta skulle gå att ordna via ett system där du har både blogg och phpBB forum. Kunde ju även lägga ut de bra tipsen på en databas(som du ju redan använder med blogg och forum), phpopen och använda sökfunktion på sidan.[br]Kör på.
130
1
Först av allt --- köp ett premium tema! Det finns massor med gratisteman, men det finns en del faror också...läs mer om det här http://www.rekowebdesign.se/finns-det-risker-med-att-installera-wordpress-teman/[br][br]Sedan vad gäller funktioner så tror jag du måste komma på något riktigt unikt för att ha en chans att mäta dig med t.ex. Shapelink. [br][br]Det jag personligen saknar är bra recept med kaloriantal på vanlig vardagsmat. Många recepttjänster (viktklubb.se, gi-viktkoll osv) har bra recept men de är så otroligt komplicerade. Det blir fruktansvärt dyrt att handla in alla konstiga ingredienser för att göra maten. En veckomatsedel med "vanlig" mat som inte hamnar på över 500kcal / portion skulle nog attrahera många.[br][br]Personliga träningsprogram, eller färdiga träningsprogram för olika mål (typ "5km på 30 minuter", "klara 75 kilo i bänkpress", 100 sit-up på 5 veckor") tror jag också skulle kunna funka. Med ett bra medlems-script kan man göra det automatiskt så att kunderna betalar direkt med kort och på en gång kan ladda ner sitt valda träningsprogram,,,hmmm,,,det är kanske en så bra idé att jag ska göra det själv...  :vissla[br][br]Lycka till[br]
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se
355
1
Det är helt riktigt det du skriver med att många vill krångla till detta med hälsosamma recept Acanjo.[br]Har själv tränat väldigt mycket sedan barnsben och bland annat tagit mig till en styrkelyftarkupp med "vanliga" recept. Jag slog vad med en träningskompis som var helt 100% säker på att man måste äta blodig biff för att bli starkare. Jag slog vad om att jag kunde klara samma sak genom att äta vegetariskt i ett halvår. Jag kvalade in. Det gjorde inte han med blodig biff. [br]En sak många glömmer är att det finns mycket husmanskost som är billig samt nyttig. Visste ni om att exempelvis ärtsoppa innehåller nästan 20 % protein? Du köper en liten förpackning ärtsoppa du värmer i micron på 5-10 minuter för runt 5 kronor. Kanske din måltid går på 10 kronor med senap och något att dricka till.[br]Helt klart ett bra tema.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.