Feedback webbsida - SverigeTunnan

7
Hej,

Vi hoppas att de som letar efter en badtunna ska få ett bra intryck av våra produkter och vår webbsida.

Vi säljer badtunnor och tillbehör till badtunnor.

Vi satsar på webben som primär marknadskanal samt står ofta på olika typer av mässor.

Jag mottar tacksamt feedback kring webbsidan och hur vi kan göra den bättre.

Gå till SverigeTunnans Badtunnor

Tack på förhand.
130
1
Tycker det ser bra ut överlag.[br][br]Jag är ett fan av vitt, men jag skulle ändå gärna se en liten brytning av bakgrunden. Nu känns det lite som om texten är på väg att flyta iväg...en avgränsning mellan textfält och bakgrund skulle nog kunna ge lite välbehövlig kontrast.[br][br]En annan sak som jag reagerar på är mixen av typsnitt. Jag skulle ha valt att använda samma typsnitt över hela sidan.[br][br]Annars tycker jag som sagt ni gjort ett bra jobb, sidan är bra ur SEO-synpunkt och lätt att navigera.
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se
7
Tack för relevant feedback. Olika typsnitt ska vi givetvis inte ha...det ska vi fixa. Ska försöka få till en ram också!
11
Måste vara ärlig och tala om att jag faktiskt inte får känslan av att "det här är någon sida jag kan handla på".[br][br]Det känns mer som en sida med information och ingen plats där man kan handla något.[br][br]Jag anser att den grafiska profilen är A och O för en verksamhet på internet.
Jag jobbar med väskor och accessoarerMaisstore.se
Sommarjobb - Vi hjälper dig att fixa sommarjobbet!
44
Håller också med om att designen inte ropar kom och köp utan webbplatsen ser mer ut som en informationssida. Informationen på sidan är bra men på nästan varje sida måste det finns köpknappar eller erbjudanden som får en att köpa. [br][br]I webbshoppen [url=http://www.sverigetunnan.se/webbshop/category/1/badtunna]http://www.sverigetunnan.se/webbshop/category/1/badtunna[/url] så ser man länkar >>Beskrivning & Bilder istället för "Köp" och eventuellt "Läs mer" för dom som vill. Köpknappen ska dessutom sticka ut så att köparen märker den. Ta en titt på [url=http://cdon.se/]http://cdon.se/[/url] så förstår du vad jag menar.[br][br]När ni har tid eller råd så bör ni designa om sidan så att den passar er verksamhet bättre och inte ser ut som vilken Joomla sida som helst. [br][br]Mvh[br]Marcus
Mobilanpassad Hemsida - www.marcusk.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.