Aktiehoran.se

1
Nu har allting äntligen startats igång!

Jag har startat en blogg där jag kommer presentera min ekonomi och blogga om mina innehav. Hela min ekonomi består av optioner och/eller warranter. Målet med bloggen är att kunna redovisa alla mina affärer fram tills jag når en avkastning på 1 miljon kronor.

Nu vill jag höra lite vad du tycker. Vänligen, kritik på mitt domännamn, samt val av namn på bloggen behövs inte. Det får ni behålla för er själva, eftersom jag vet att många är emot namnet.

Gå till Aktiehoran
Jag bloggar om min [URL=http://www.aktiehoran.se/om/]ekonomi[/URL] där jag köper och säljer aktier. Målet är att jag skall göra en avkastning på 1 miljon kronor.
74
Kul blogg! En sak som retar mig med alla bloggar är att det är så svårt att läsa historien från början, och sen få inläggen i kronologisk ordning. En stor röd "läs från början"-knapp som länkar till dina äventyr i "bokform" vore gött. Man vill ju inte läsa slutet först ;)[br][br]Antar fö att du läst Virtanens "blåst" eller vad den heter. Visserligen utgår jag ifrån att en slumpmässigt vald netizen som kallar sig "horan" har mer i skallen än Virtanen, men nÅn dyrköpt lärdom lär han ju ha att dela med sig till alla spekulanter ...
36
3
[quote author=mondainai link=topic=6938.msg32515#msg32515 date=1271679673][br]Kul blogg! En sak som retar mig med alla bloggar är att det är så svårt att läsa historien från början, och sen få inläggen i kronologisk ordning. En stor röd "läs från början"-knapp som länkar till dina äventyr i "bokform" vore gött. Man vill ju inte läsa slutet först ;)[br][/quote][br][br]Detta har jag också stört mig på länge. Bra post!! =)
130
1
Om du bara hade valt ett annat namn på både din användare och din blogg hade det varit lättare att ta projektet på allvar. [br][br]Idén är både spännande och intressant och skulle säkert kunna locka en och annan tidning att följa dig (kanske till och med med ersättning) men med namnet du valt så är det uteslutet. Ibland kan det löna sig att vara lite "politiskt korrekt"  :vissla
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se
6
Jag tycker att namnet är riktigt bra. I stället för att köra på ett glidigt "jag-drar-in-så-fett-med-stålar- namn" så har du ett namn som du, antagligen, kan stå för. Du har ett namna som för mig har en del självdistans, och för mig som bloggläsare är det viktigt. Jag vill inte läsa om någon som lyckas hela tiden, det känns inte trovärdigt. Med ett namna som aktiehoran så får jag intrycket av att du kommer att köra med ganska öppna kort och även ta upp de affärer som ger dig bra avdrag, ja förlusterna alltså :)
130
1
Men begreppet "hora" har så negativ laddning för de flesta att det inte är användbart i några seriösa sammanhang, och jag tror att kretsen läsare som undviker en sådan blogg är större än kretsen läsare som uppskattar namnet.
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se
321
Riktigt dåligt namn...sorry!  :OMG[br][br]Filibastis
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se
163
Skriver ingen kommentar, eftersom det jag avsett ge konstruktiv feedback på tydlogen inte hade relevans.
Tina - www.alskadebarn.se & www.favoritsmycken.se
49
2
Han få nog mer views med det namnet. Sen om det skrämmer någon [br]"präktig pojke" kan så vara, men men.
http://www.50lappen.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.