www.carolinessmyckeskrin.se

12
Hej!

Jag har precis gått från hobbyverksamhet till enskild firma och har i och med detta valt att skaffa en ny webbutik. Skulle nu gärna vilja ha tips, råd och kritik angående den, vad tycker ni?  www.carolinessmyckeskrin.se  🙂
6
Tycker det såg rent och bra ut! :) Passande stil på butiken för smyckesförsäljning.[br][br]Jag tycker dock att du kan ha någon box på framsidan som talar om den fasta frakten, lite små letande om man ska hitta till fältet i köpvillkoren.
Womba Reklambyrå - Vi hjälper dig med Hemsida, Grafisk design och Trycksaker!

http://www.womba.se
chardsnet
trevlig webbutik. Det skulle vara bra om du lägger hotline kundservice på hemsidan
70
Tips: När du tar kort på dina smycken, lås vitbalansen på kameran mot den vita bakgrunden, och använd alltid samma ljuskälla. Nu kan man se att den vita bakgrundsfärgen pendlar mellan olika bilder från lite blåaktigt till lila.[br][br]Det är dessutom blandat ljus ibland. Använd ljustält, det blir riktigt bra![br][br]Vill du inte köpa ljustält, gör ett. Det är lätt när man ska fota något så litet som smycken.[br][br]Gör ett ljustält:[br][br]Köp en 25 liters vit plastdunk. Skär ut ett tillräckligt stort hål på ena långsidan så du kan få in dina prylar och kan ta kort. Ställ X antal halogenlampor runt dunken, på utsidan, för att få ett jämnt ljus. Använd alltid samma belysning, och lås vitbalansen på den omma plastdunken innan varje fotografering, så får du bilder som matchar varandra.
Kent Kumpula
Uppsala Bildteknik AB
www.uppsalabildteknik.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.