e-handel tyck till

3
Jag startade min webbutik för drygt ett års sedan, skulle gärna vilja ha lite kommentarer. Kritik, komplimanger ja säg vad du vill. Jag får inte riktigt till förstasidan, är inte riktigt nöjd, men vet inte vad som är felet.

Tacksam för hjälp.
2066
2
Det hjälper om du skriver var man kan hitta din sida.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
3
hehe, glömde ju skriva hemside adressen  :P [url=http://www.tingeling.nu]www.tingeling.nu[/url]
15
Första  jag tänker på är den blåa texten på den glågröna(?) bakgrunden.[br]Förstasidan känns rörig. Om man bytte plats på övre delen (delen ovanför "Nya produkter för [månad]" och undre delen så skulle det se snyggare och mer inbjudande ut tror jag. Kan ju ha kvar den viktiga intro-texten "Tingeling är din..." samt "Beställningar över 700:-..." En ny besökare vill nog inte gå med i kundklubben eller rösta i omröstningen, de vill se bilder på produkter för att lockas vidare.
130
1
[quote author=wondernallen link=topic=6013.msg28863#msg28863 date=1256662747][br] Jag får inte riktigt till förstasidan, är inte riktigt nöjd, men vet inte vad som är felet.[br][/quote][br][br]Utan att låta nedsättande men jag tycker att det finns en hel del att jobba med, inte bara på första sidan. Det stora felet på förstasidan är att den är fullständigt ologiskt uppbyggd. Du har en mängd informationsfält som inte skiljer sig mot bakgrunden vilket gör att information drunknar i alla text. Ögat vet inte var det ska titta då det finns mycket info men lite struktur.[br][br]Färgsättningen borde göras mera kontrast-rik, blå text på blå bakgrund är inte bra, kort sagt.[br][br]Själva webbutiken fungerar tycker jag, om än lite rörig den med. Det beror dock säkert på okunskap om broderiprylar från min sida. [br][br]I toppmenyn så länkar "hur beställer jag" till ett nytt fönster, varför då?[br][br]Tyvärr får jag känslan av "microbudget-design" vilket jag tror kan skrämma bort en och annan kund. Jag saknar en bra sida om själva företaget, vilka är ni, vad kan ni, var finns ni, är ni seriösa...osv.[br][br]En fundering, betalar ni något för webshoppen? Jag menar månadsavgift eller liknande...?[br][br]Hoppas du tar kritiken på rätt sätt, det är inte för att skälla, bara för att tipsa om förbättringar (enligt mig :O)[br][br]André[br]
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se
3
Tack för era åsikter, jag har nu ändrat på sidan ganska mycket..... :)[br]Ja det är en open source lösning jag kör med, tycker alla andra tar så mycket betalt för allt, ska även ändra texterna till svart hade jag tänkt.[br][br]Har kikat runt på en massa med shoppar men jag vill göra så mycket, och det finns inte den så att säga växande funktionen med shoppar ute på nätet.[br][br]Om man tex vill ha en ny funktion på sidan, finns massor med moduler till zencart som jag kör med, bara till att installera efter tycke och smak. men visst finns det massor att jobba med i utseende osv.
60
1
Förstasidan ser betydligt bättre ut nu. Bra jobbat. :)[br]En enkel förbättring är att ta bort alla omotiverade textcentreringar. Vänsterjustering av text ser betydligt bättre och mer strukturerat ut, i synnerhet i produktbeskrivningarna. Centreringen funkar bra på nedre delen av förstasidan, under "Nya produkter", men i övrigt kan de gott tas bort.
78
2
Jag märker att alla som kollat på sidan har små skärmar[br]http://img40.imageshack.us/img40/4493/ting.jpg[br]notera menyraderna.[br][br]Andra tanken var när jag såg färgerna och logon "åh en barn disney leksak webshop" men sen står det "brodeributik", ehh wtf? :D ok kanske dom har fullt med barn motiv på typ disneysaker och bläddrade runt lite för att hitta typ Dumbo men hitta inget i den stilen. [br][br]Se det så här, hade någon tagit Hitler på allvar om hans hemsida såg ut så här? Hade designen på den här sidan/logon passat hans "verksamhet"? De typsika färgerna jag förväntar mig är vit/beige/brun och att logon kanske hade varit "broderad" eller något liknande så det känns som att design och verksamhet hör ihop. Just nu får man känslan av att den är menad för barn. [br][br]Fixa färgerna på sidan.[br]Fixa logan[br]Fixa meny problemet på stora skärmar.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.