Feedback önskas

12

återkommer
338
25
Jag tycker inte om detta alls.[br]Känns som en sajt som är 10 år gammal.[br]Ska du tas på allvar och kunna fakturera det du begär så tycker jag att du ska investera några 1000-lappar så kan du att få en snygg hemsida som ser proffsig ut. Det behöver inte kosta dig mer och kanske kan vara välinvesterat.
12
Hej! [br]
12
Tack!!!![br]
130
1
Hej![br][br]Bättre eller sämre vet jag inte då jag inte såg den första. Min första tanke om den sida du har ute nu är "den ser lite 90-tal ut".[br][br]Ta detta som konstruktiv kritik och inte som gnäll... ;)[br][br]1. [b]Färgvalet[/b]: Jag tycker du borde ha mera kontrast mellan bakgrunden och textfältet. Prova en mörkare blå-färg så tror jag att det ser bättre ut. Den ljusblå texten mot vit bakgrund blir inte heller bra, jag tycker du ska göra den texten mörkare också. Överhuvudtaget tycker jag att du borde "skita ned" sidan lite. Gör den lite mörkare och jobba mera med kontraster mellan färgerna.[br][br]2. [b]Kodningen[/b]: Sidan använder inte css och den validerar inte på w3c. Detta borde du fixa till för att lyckas bättre på google och yahoo.[br][br]3. [b]Innehållet[/b]: Jag tycker du borde förklara snabbare vad du gör egentligen. Jag har läst igenom sidan två gånger och jag förstår inte riktigt varför jag ska betala dig för dina tjänster. Du måste försöka sälja dina tjänster bättre tycker jag. Detta blir extra tydligt när du vill erbjuda it-tjänster och design-tjänster via en hemsida som ser hemmagjord ut. För mig krockar det du skriver med det du visar upp.[br][br]Sidan med priser säger ju ingenting. Jag skulle försöka ge några exempel på priser eller ta bort sidan helt. Nu blir jag mest irriterad när jag går in på pris-sidan och inte hittar några priser.[br][br]Phu...lessen om det blev mycket gnäll, men jag tycker du har en del att jobba med. Det som är bra är kontaktuppgifterna längst ned. Det känns bra med info om vem som ansvarar för företaget.[br][br]Jag skulle nog stämma in i vad Jan-E O skrev om att betala för en hemsida. Det behöver inte bli så dyrt. Om du ändå vill göra sidan själv så tycker jag, i all vänlighet, att du ska ta bort sidan om "it-tjänster" tills dess att du verkligen kan övertyga med din hemsida. Nu stjälper sidan mer än den hjälper...[br][br]Hoppas du tar detta på rätt sätt. Lycka till![br][br]André[br]
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se
12
Hej igen![br][br]
130
1
[quote author=Kvinna40 link=topic=5942.msg28655#msg28655 date=1255780835][br] Man kan inte kunna allt ;-) [br][/quote][br][br]Exakt, och om jag får ge ett råd så tycker jag du ska fokusera på de områden du är riktigt bra på och sedan skippa de du behöver lära om dig på. Som du skriver är IT ett sådant område att kunskaper som är 6-7 år gamla knappt kan räknas som kunskaper.[br][br]Personligen får jag dåliga vibbar när ett företag har flera olika områden som är vitt skilda från varandra. Som du skriver kan man inte vara bra på allt, och om ett företag då erbjuder en massa olika saker så börjar jag fundera om dom verkligen kan hålla hög kvalité på alla sakerna...och oftast väljer jag ett annat företag, och då ett som specialiserat sig på en produkt.[br][br]Därför handlar jag mina datorer hos en datorfirma och mitt kylskåp hos en vitvaruhandlare, inte på OnOff eller ElGiganten.
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se
2066
2
[quote author=Kvinna40 link=topic=5942.msg28655#msg28655 date=1255780835][br]Hej igen![br][/quote][br][br]Låg gärna dina meddelanden stå kvar, blir fruktansvärt jobbigt och irriterande att försöka följa en konversation när ena halvan saknas.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
338
25
Ja vad hände med dem  ;)[br]Hade varit intressant att se ändringarna men minns inte länken till din hemsida nu.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.