Testa nytt affärssystem gratis

13
Hej!

Jag har öppnat eget företag, och eftersom jag vill ha allting anpassat efter mina egna behov har jag valt att skriva ett eget webb-baserat affärssystem.

// Nedan behöver bara läsas om du är intresserad av utveckling  :-D
[color=gray]Jag började med att göra det webb-baserat (med php och ajax), innan jag gick över till Visual Basic. Men jag insåg till sist att webb-baserat var bra, och därför skrev jag återigen om det i Flex. När jag sedan hittade ramverket ZK Ajax började jag skriva om det i det...

Och till slut, nu under sommaren, kom jag på att PHP, JavaScript, Ajax och MySQL är det allra bästa att skapa ett system i. Webb-gränssnittet är det många som känner igen sig i, och dessutom har jag skrivit applikationer i PHP och MySQL för skojs skull i flera år. Ajax och JavaScript är dock relativt nytt, men jag har verkligen börjat se nyttan i det.

Jag har under den här tiden kommit fram till att det är bäst om jag skriver så att man kan ändra och anpassa allt så lätt som möjligt. Därför funderar jag nu på att jag kanske ska kunna sälja det.
//[/color]

Så nu undrar jag, är det någon som vill prova att köra detta affärssystem under en tid för att komma med idéer och förslag. Helst, men absolut inte nödvändigt, någon som har använt många andra affärssystem och kan komma med synpunkter baserat på andra system.

OBS! Du kommer inte att kunna ersätta systemet med det du har i din verksamhet idag! (Du kan, men borde absolut inte, då systemet bara är i ett tidigt utvecklingsstadie)

Så, vill du köra ett nybyggt system parallellt med ditt nuvarande, eller använda det i en fiktiv verksamhet, svara här eller skicka ett meddelande till mig.

Det kan komma att dröja ett par veckor innan du kan komma att få använda det.

Om du är nöjd med systemet och tycker att det ser lovande ut, så kommer du naturligtvis att resten av livet få använda det utan någon som helst kostnad.

Hör av dig,
Magnus
58
Ser intressant ut, kan vara intresserad skulle bara vilja höra lite mer :) om t.ex. planerna med affärssystemet ? Vad kan man göra nu med programmet, vad har du för erfarenhet av tidigare affärssystem osv :)
Kontorsteknik - Stockholms leverantör av kontorsmaterial, kontorsmaskiner och kassasystem med så väl service av maskinerna och installation
13
Hej![br][br]Ursäkta för det sena svaret![br][br]Målen med affärssystemet är att skapa ett heltäckande molnsystem uppbyggt i moduler som bara är att välja till och bort.[br][br]Jag kommer (återigen) att starta från scratch under våren för att bygga det optimala affärssystemet för mindre företag (företag med 0-20 anställda) och börjar med bokföring. Intervjuer och krav kommer att diskuteras med företagare från Karlstad (och eventuellt andra delar av Sverige per email).[br][br]Det kommer att bloggas om detta här på Företagande.se[br][br]Är du eller någon annan intresserad är det bara att höra av sig![br]MVH Magnus[br][br]---[br]Jag kommer alltså att börja på utvecklingen inom en snar framtid och det första steget är bokföringsmodulen.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.