Veckouthyrning "Bo På Lantgård"

12
Hej!

Har lite Veckouthyrning, just nu på hobbybasis, men vad tror ni om utvecklingsmöjligheterna?

Tar gärna emot synpunkter på hemsida m.m.

www.martensgard.com
2360
37
Om jag inte missminner mig så har man ca 4-dubblat skattefritt uthyrande och det är absolut något man ska fortsätta med. Har man rätt koncept så kommer det att vara stort i Sverige, en av de grenar som kommer att vara mest lönsamt om man redan har möjligheten till boende. Det är ju ganska vanligt söderut och jag har själv ofta använt det på 60-70 talet när jag var nere i sydeuropa. Mycket stimulerande i jämförelse med att bo på hotell om man är öppen och nyfiken. Jag drar mig till minnes ett sådant tillfälle i Söll, Österrike där gårdens dotter skulle vara snapsförsäljare utefter karnevalståg med avslutning i ölhall. Det blev en tidig morgon innan vi kom hem.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
1165
Jag snubblade över det här för någon månad sedan:[br][br]http://www.singlespotcamping.com/index_sv.asp[br][br]och tyckte det var en rätt så genialisk idé. Det gör att man kan ta emot lite mer folk under högsäsong, och kan ju vara ett vettigt komplement.
15
Hejsan, jag håller på att starta en resebyrå med inriktning för familjer som det ser ut idag, jag har en samarbetspartners som heter sverigebyn (ligger i småland) som jag förmedlar resor åt. Kommer innom kort att bygga upp min hemsida och nu undrar jag om även du är intresserad av samarbete på detta vis?[br]Om det verkar intressant och du vill veta mer så kan du maila mig på [email protected]
15
glömde att det är riktat mot familjer samt grupper av lämpligt slag =)

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.