divide.it

7
divide.it

www.divide.it

Har presenterat själva idén mer utförligt under ett annat delforum, här tänkte jag bara ta in feedback på sidan. Är medvetet lite hemlig om vad det handlar om.

Vad skulle göra så att du lockades att registerar dig?
Vad saknas?
Framgår det vad sidan går ut på?
2066
2
Finns det någon koppling till Italien, eller är den bara reggad under .it för att det låter "bra"?[br]Skulle väl kanske kunna tänka mig att använda något liknande under en kortare tid/gemensam resa med någon jag inte känner så väl. Föredrar helt klart att ha ett enkelt kalkylark (typ excel) och bara skriva in i, enklare än att behöva komma ihåg allt tills man har internetuppkoppling.[br]"What's in it for you"? Saknar jag, bara annonsintäkter, eller planerar du att ta betalt för tjänsten?
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
7
.it adressen kommer sig bara av att det låter bättre.[br][br]Tanken är väl både annonsintäkter och premiumkonton så småningom.
43
Jag tror att det är viktigt att man direkt på förstasidan kan få information kring vad det handlar om. Annars kommer många besökare att lämna sidan direkt.[br][br]Den lilla texten kanske kan sammanfattas med några få ord?[br]Ersätt sedan texten "What is it?" med dessa ord.[br][br]Du kanske även göra det möjligt att testa denna tjänst utan att behöva skapa ett konto?
223
[quote author=Kristoffer Darj link=topic=5087.msg24518#msg24518 date=1236245228][br]Vad skulle göra så att du lockades att registerar dig?[br]Vad saknas?[br]Framgår det vad sidan går ut på?[br][/quote][br][br]Jag skriver upp mig på quickhelp.se:s fantastiska båda tips. Av några anledningar tror inte affärsidén blir en kioskvältare i nuläget, men det får tiden utvisa. Däremot tyckar jag att ni ska ta diskussionen kring att göra ett facebook-plugin för att nå ut. Här hittar ni både personerna, kommunikationen, bilderna och eventen som era notor kan kopplas till.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.