Ny medlem och ny hemsida att kika på.

33
Har precis hittat hit och såg att man kan få massa konstruktiv och kompetent kritik om hemsidan. Just nu försöker jag hitta tid att få igång webbshopsdelen, så den vet jag inte är bra.

Här finns sidan: www.vilse.com
2360
37
Vilse i småland :D :giggle den var bra. Ni har en lysande framtid för er. Förutom svenskar lär ni säkert få mycket tyskar, holländare japaner med flera sätt ut blänkare åt dessa länder, mycket folk, Ni behöver inte så många procent för att gå runt :LOOOL :LOOOL :bravo :winner.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
321
Håller med föregående talare! En tysk version av sidan vore inte så dumt...och gör den sökmotoroptimerad på det språket. En engelsk variant likaså. Självklart ska du bli bästis med turistbyråerna i området... [br][br]Filibastis
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se
33
Tack för sunpunkterna, allt som ni säger är helt rätt men som vanligt saknar jag tiden att utvekla ett sälj utanför Sverige. Däremot kommer jag att jobba för det, utländska gäster är alltid trevligt att jobba med.[br]Jag har en översättning på hemsidan till engelska, men den är väldigt skolaktig så jag måste hyvla till den lite.[br][br]Vet nån om någon bra översättare???
63
Tycker du ska börja med att ta bort alla frames och iframes, det ser inte så proffsigt ut. Snyggare om sidan bara växer neråt med innehållet. Navigationen tycker jag är lite otydlig, den borde ta mer plats och ha lite mer kontrast. Det är ju bland det viktigaste på en webbplats trots allt. [br][br]Högerspalten med dagens datum i, behövs den? Kan du inte lika gärna skriva datumet nån annanstans? Vill du ha den kvar tycker jag du ska göra den lite bredare och fylla med mer innehåll. [br][br]I nyhetsarkivet tycker jag det är onödigt med en sökfunktion (om det inte är en väldans massa nyheter), Kan det inte räcka med en lista med paging?[br][br]Loggan i sidhuvudet borde vara en länk till startsidan. Det är mer eller mindre standard nu för tiden.[br][br]Det skulle inte heller skada att se över källkoden ordentligt. Skippa tabeller till layouten, och kör med css. Skriv semantisk kod och validera den hos [url=http://validator.w3.org/]w3c[/url]
Tessicon.se :: Web- och designlösningar
2360
37
Låt en översättare ta hand om texten, det har du igen direkt. Det är det första intrycket  som gör att de kanske fastnar för dig, och går du ut på nätet så behöver du inga dyra tryckkostnader. Jag får höra av min hustru som översätter mellan svenska och lettiska  hur man översatt vissa alster och det är skrämmande, så vore jag inte så rotad i Riga skulle jag nästan ta mig en funderare att åka dit, och än mindre använda de företag som inte lärt att marknadsföra sig.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
33
Problemet är att jag inte har en endaste liten aning om hur man gör eller ändrar hemsidor, men jag är djävligt duktig på att vara i skogen, och på äventyr![br][br]Mycket av problemet är aven att den ligger på en portal som är mycket begränsad vad det gäller individuella lösningar, jag är givertvis inte helt nöjd med det. :OMG[br][br]Man lär sig hela tiden, o en massa pengar kostar det! Jag ska trycka på de som håller min hemsida och tvinga dom leverera en bättre produkt helt enkelt rtfm[br][br]Ska kolla med företaget du tipsade om ang översättning, tack![br][br]/A
109
Du kan PMa mig om du vill ha hjälp att hitta bra översättare, jag har kontakt med ett kinesiskt bolag som översätter från engelska till världens alla språk.[br]De har gjort jobb åt andra svenska kunder jag haft i samband med hemsidesbygge och de har varit nöjda med resultatet.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.