Plusikassan.se synpunkter

11
Halloj, jag vill gärna få synpunkter på www.plusikassan.se som är en relativt nystartad webbplats. Syftet är att man ska få tillbaka pengar på allt man handlar och även kunna tjäna pengar på att registrera sig på olika webbplatser.

Allt ris och ros mottages tacksamt 🙂
1616
4
Intressant sida. [br]Dock hör tråden hemma i Feedback så jag kommer att flytta den dit.[br]Det är en bra start men lite tråkig design på den. Syftet kommer inte fram tillräckligt fort utan först vid sista trycket på "Om oss"[br][br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b][br]Moderator på Företagande.se
Må väl!
11
[quote author=Mojo link=topic=3253.msg14921#msg14921 date=1197226498]Det är en bra start men lite tråkig design på den. Syftet kommer inte fram tillräckligt fort utan först vid sista trycket på "Om oss"[/quote][br][br]Jag kan hålla med om att designen inte är klockren, någon som har förslag på hur jag kan snygga upp sidan? Och jag vet att syftet inte kommer fram riktigt, vilket är väldigt viktigt när det är en ny idé. Tacksam för förbättringsförslag även där.
1616
4
Tråd rensad pga OT.[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Moderator Företagande.se[/b]
Må väl!
1
Jag brukar kika i SPAM-mappen någon gång per år. I den låg över 200.000 mail från plusikassan.se, bara från det senaste året, i statistiken över det mest trafikerade dygnet var 17 mail skickade dygnet runt. Jag vet att jag testade sidan för många år sedan men sedan slutade, tydligen har det inte riktigt gått fram. Som tur är syns inte mailen då dom får högsta möjliga SPAM-markering av mitt webbhotell.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.