Webbhotell med mallar för hemsida.

4
Hej

vet du något webbhotell som erbjuder färdiga mallar för hemsidan? så att man slipper sitta och göra htlm själv.Om du inte vet det vet du då någon annan sida där man kan göra en hemsida på ett lätt sätt med hjälp av färdiga mallar?Sofia :grin:
758
9
Tjenare! [br]Här göra en hemsida utan några förkunskaper [br]http://www.hemsida.spray.se/taketour/freehosting/ [br] [br]Problemet med dessa gratissidorna är att hemsidan förmodligen aldrig [br]kommer att indexeras på sökmotorerna. [br]Helst ska en hemsida indexeras på sidan 1, 2 eller sidan 3 i googles [br]sökindex och helst med minst 2 - 3 viktiga sökord för dig. [br]Annars så kan man i princip skita i en hemsida om man nu inte vill lägga [br]tusentals kronor på reklam varje månad [br] [br]Att betala för att få en sida gjord är både smart och ekonomiskt. [br]Nu menar jag inte att du ska beställa en hos mig, det finns många andra [br]som gör hemsidor och säkert betydligt bättre om man få tro [br]dom :mrgreen: [br] [br]Ett alternativ till en hemsida kan vara en blogg som också är gratis och lätt [br]att använda, sedan beror det givetvis på vad det är som du ska förmedla.
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
4
Jag är ute efter hemsidemallar. helst lite mer avanserade än vad gratis mallarna brukar vara. Jag har sett att det finns färdiga mallar för internetshopper /webbshop/ e-handel. jag är inte ute efternågon sådan e handel bara ute efter hemside mallar där man kan ha lite mer funktioner än vad man kan på gratis mallarna... hoppas ni förstår vad jag menar.. [br] [br]Finns det färdiga mallar på webhotell någon som vet?
4
Jag är ute efter hemsidemallar. helst lite mer avanserade än vad gratis mallarna brukar vara. Jag har sett att det finns färdiga mallar för internetshopper /webbshop/ e-handel. jag är inte ute efternågon sådan e handel bara ute efter hemside mallar där man kan ha lite mer funktioner än vad man kan på gratis mallarna... hoppas ni förstår vad jag menar.. [br] [br]Finns det färdiga mallar på webhotell någon som vet?
205
1
Kanske finns det du letar efter på [br]http://www.oswd.org/ [br]...? [br] [br]Annars får du nog specificera, vad är det för funktioner som gratismallarna inte har som du är ute efter? Vad ska du ha dessa mallar till?
3
Måste nog säga att jag håller med sinnenas teater. [br]Jag skulle aldrig sätta mig ner och försöka knåpa ihop en hemsida själv. [br]Gratis är inte alltid gott och jag tycker det är värt att lägga de tusenlapparna det kostar att få det riktigt gjort. Du klipper dig väl inte själv och du bygger väl inte dina bilar själv heller. I slutänden tror jag du tjänar tillbaka de pengar du satsat ifall du anlitar kunnigt folk.
355
1
[quote]vet du något webbhotell som erbjuder färdiga mallar för hemsidan? så att man slipper sitta och göra htlm själv. [br][/quote] [br]Problemet, tycker jag, är väl att man blir lite låst när man inte har för mycket koll på vad man gör. [br]Tycker ibland det känns lite som att använda word och spara som html. Du får en väldig massa onödig kod. [br]Sedan beror det ju också på vad du skall använda hemsidan till. Skall du bara sälja produkter som böcker eller liknande skulle du ju kunna använda [br][b][url=http://www.webbgbg.se/cubecart/]Cubecart[/url][/b] med de svenska språkfilerna till. Då är du igång efter en halvtimma. [br]Cubecart är något du installerar med tre klick i cPanel med fantasticopaketet. [br]Svårare än så blir det inte :wink:
355
1
på http://www.gbghtml.se/stylesheets/templates.php [br]hittar du åtminstone några som går att använda. [br]Till dessa mallarna behöver du bara ett webbhotell som har ftp [br]och enklsat är att använda dreamweaver.
10
Här finns det massor av olika gratis mallar. [br] [br]http://www.freewebtemplates.com/
SVENSKA AUTO-NEWS
7
Jag använder mig alltid av [url]http://www.siteground.com[/url], de är billiga och erbjuder gratis domännamn vid registrering. De har mängder med funktioner och tillbehör. Bla Sitebuilder, ingen begränsning på antal emailkonton, ftpkonton, mysql databaser m.m.
1
Proinet vet jag har ganska mycket färdiga malla. Även bloggar, forum m.m [br]Annars finns www.templatemonster.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.