Marknadsföring på bästa sätt??

1
Hej,driver ett bolag (webbutik) där lägsta kostnad av vara ligger runt 700 kr och högsta kostnad av produkt om man ej räknar med skräddarsydd är runt 30 000 kr .

Nu är min fråga vad är då bäst att använda sig av för att få kunder på bästa sätt.

Hej vi använder oss idag av 100 kr per dag för adwords (förbättrad cpc).

Rätt bra med optimering på hemsidan då vi syns på många bra sökord.
Dock inte på de viktigaste sökordet som är "ledskylt, led-skylt, led skylt" som visar vara mest klick av.

Har ni tips på hur man kan förbättra konverteringen av det vi lägger ut idag på annonsering vilken är just nu 100 kr per dag. Kör endast adwords för tillfället. Facebook känns inte så relevant då man är så nischad.

Skulle uppskatta hjälp och självklart vid mer utvecklad rådgivning och ökad försäljning även ersättning om så önskas. Tacksam för svar.

Antal försäljning brukar vara runt 10-15 sälj per månad för tillfället.

hemsida: led-skyltar.com

Med vänliga hälsningar Halil
19
1
Hej, Tror att ni ska utnyttja det ni säljer och sprida lite med skyltar på strategiska platser i Göteborg tex. Typ Köp led skylt www.led-skyltar.com Skulle troligtvis få bra genomslagskraft för investerad krona. Självklart vill ni att de som söker ska finna online. Men tror mer på att ni ska skapa en tanke och ett behov av alla tusentals som kommer gå förbi era billiga skyltar. En fråga i led kanske. Behöver du en led skylt? Www.....com Välj ut ett antal strategiska platser och varje cafe, butik eller pizzeria kommer beställa på hemsidan efter de sett eller hört om iden. Både gillar och ogillar er hemsida. Skapa ett behov och försäljningen kommer rusa

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.