domäner

29
Hejsan,Någon här som vet vad som gäller för att registrera domän adresser i olika länder.

Mest nyfiken på Norge, Danmark, Finland, Tyskland.Tack på förhand//Mikka
187
Jag kanske kan börja med att säga att jag inte är säker på vad som gäller, men jag kan alltid ge dig en del länkar för att du själv kan luska ut vad som gäller. [br] [br]http://www.directnic.com/search/ [br]http://registrar.verisign-grs.com/whois/ [br]http://www.iana.org/root-whois/index.html (Intressant)
Frilansande människa
355
1
och har för mig att du måste ha en adress eller rörelse i Norge och Finland för att få använda deras toppdomän. När det gäller Danmark har jag för mig det var enklare.
507
1
Ja Danmark får vem som hellst registrera. Norge krävs att du har bolag där. Finland vet jag inte men tror som Ni andra att det även krävs bolag där.
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
355
1
det kostar lite mer men innebär att en rörelse i Finland registrerar domänen och sedan står som ombud. [br]Jag har inte sett denna verksamhet i Norge men menar detta borde finnas.
36
2
Jag är sugen på att utöka min försäljning till Norge och Finland. Ni menar alltså att jag genom mitt bolag i Sverige kan fixa en domän i dessa länder, eller måste jag registrera bolag i båda länderna? [br] [br]mvh Marie
355
1
i finland kan du anlita en firma som fungerar som ombud. Annars är ju reglerna i Norge och Finland att du måste ha en rörelse registrerad där. Jag vet inte om man har samma typer av ombud i Norge men tycker det borde finnas. [br]Kan vara en bra idé att sälja till Norge då priserna ju nästan är dubbla på de fletsa varor jämfört med sverige

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.