Är Payson omständigt för kunden?

3
Jag undrar om Payson är ett omständigt betalningssätt ur kundperspektiv? Om jag förstått rätt så måste kunden registrera sig för att betala. Tack i förskott för svar!
207
3
Klart man måste registrera ett konto som är ju kopplat till bankkonto etc. - Hur ska det(paypal, payson, swish) annars fungera?
80
Stop, payson har väl en typ av direkt betalning via kort, då behövs inget konto för kunden bara kortuppgifter.
Med vänlig hälsning Mikael Ladoo Webbyrå En liten men effektiv webbyrå som erbjuder webutveckling och design till privatpersoner, företag och organisationer. Ladoo Webbyrå
50
3
Två-stegs utcheckning funkar med payson! Klarna är ju duktiga när det kommer till användarvänligheten, du kan ju ta en titt på dem också (dem bjuder på startavgiften fram tills 5 maj)
207
3
Iof, men du behöver ju ett konto hos Payson för att kunna ta ut pengarna till just ditt konto etc. Finns inget kopplat bankkonto så kan man inte ta ut/skicka vidare några pengar etc. Pengarna måste ju ut till och/eller in till något slutkonto någonstans?
80
Men det är väl inget problem så sätt.
Med vänlig hälsning Mikael Ladoo Webbyrå En liten men effektiv webbyrå som erbjuder webutveckling och design till privatpersoner, företag och organisationer. Ladoo Webbyrå
207
3
Nä det har jag inte påstått heller ;-)
3
Payson är bra ur kund kundperspektiv just genom direktbetalning samt även Payson faktura som ligger på 10 dagar. Kunden behöver inte ha ett Payson konto. Payson tar alla risker ang faktura så du som företagare slipper oroa dig. För företagaren är det ett av dom mer prisvärda sätten att ta betalt på då dom har ganska låg debitering.
Look@You Kläder för dig med attityd! www.lookatu.se
14
Vi använder Payson i vår webshop och jag tycker det fungerar alldeles ypperligt. Det är enkelt för kunderna och att ta ut pengarna från kontot är riktigt enkelt. Och kostnaderna för varje betalning och uttag är ordentligt specificerade. Jag gillar Payson. Vi har även Klarna och det är jag inte lika nöjd med. Är iofs enkelt för kunderna så det är därför vi har kvar det. Hellre enkelt för kunderna och lite krångligare för oss. :P

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.