Vilka steg och i vilken ordning?

1
Jag har funderingar på att starta webb-shop som så många andra men jag vet inte i vilken ordning/vilka steg som krävs för att komma i gång....
Än så länge är det i funderingsstadiet och har surfat runt lite och sökt efter återförsäljare till de produkter jag skulle vilja sälja. Dock finns det många sådana webb-shoppar på nätet, men jag tänkte ha ett litet men funktionellt sortiment där min sport utövas.
Någon som har nyss börjat och kan berätta i vilken ordning man ska göra allt? Allt från skatteverket, återförsäljare (vart man hittar dessa), vart bäst man kan ha shoppen osv och alla fällor som finns..
Tack på förhand.
24
Hej! Slå en signal til oss på [url=http://nordicwebteam.se]Nordic Web Team[/url] så hjälper vi er med detta. Något förenklat; Börja med att registrera företaget. Sedan bestämmer du vad du ska sälja. Kontaktar leverantör. Bygga webshop (vi hjälper dig), lägg in produkter .
Jonas Wärngård VD Nordic Web Team - www.nordicwebteam.se
91
8
Hej Jonas! Berätta gärna tydligare här så fler kan ha nytta av informationen ;)
24
[url=http://www.nordicwebteam.se]Nordic Web Team[/url]Ungefär såhär kommer du igång med e-handel: 1. Börja med att registrera ditt bolag på http://www.verksamt.se, där står all info om bolagsregistrering, det tar en stund att registrera ett bolag så gör detta först. Det räcker med enskild om du ska mjukstarta. Annars är aktiebolag att rekommendera. 2. Ansök om F-skatt hos Skatteverket (I Skatteverkets e-tjänst) 3. Hitta leverantör för det du ska sälja. (svårt att säga var du ska leta utan att veta inriktning) 4. Skapa webshop, tex genom att kontakta oss på Nordic Web Team. Vi ordnar även betalningslösningarna 5. Lägg in produkter 6. Välj bokförings-firma och program (eller gör det själv) 7. Marknadsför dig (google adwords, SEO etc) Hoppas jag inte glömt något, men tror ja fick med det viktigaste. :)
Jonas Wärngård VD Nordic Web Team - www.nordicwebteam.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.