domän namn

2
har köpt några domän namn som jag tycker är grymma. jag undrar om det är värt att spara de i hopp om att hitta en bra köpare eller försöka sälja på auktion nu på en gång? kan någon hjälpa mig värdera ungefär?
letsstudyonline.com
mrpornmaker.com
partiesworldwide.com
suckmystyle.com
proudcheap.com
easyandfastcash.com
how2attract.com
richmenow.com
bluffornot.com
sexnearby.com
355
1
Kan säkert gå att sälja men du skall gå ut över hela världen typ ebay eller något liknande. Sätt upp en liten e-butik och prova. Behöver inte kosta mer än 1000 kronor per år.
11
Kom ihåg att när du investerar i domännamn så spelar inte nyckelordet i namnet så stor roll längre, i vilket fall inte för Google. De flesta som köper domäner idag vet om detta, bara så du vet :) Försök hitta "brandable" domäner, för att sälja vidare när tillfället kommer :) Lägg även in "Domain for sale" eller liknande på själva hemsidan, så att de som är intresserade kan kontakta dig direkt, oberoende av förmedlingstjänster.
Läs vår SEO blogg om hur du kan synas på Google !
117
Om du inte vill tjäna pengar på att istället driva trafik till dem och sätta upp forum etc där du kan dra in lite pengar via annonser i stil med adsense eller liknande så hade jag nog försökt sälja dem på ebay eller flippa.com
117
[quote="Blueglow" post=41600]Kom ihåg att när du investerar i domännamn så spelar inte nyckelordet i namnet så stor roll längre, i vilket fall inte för Google.[/quote] Det är inte min uppfattning alls... har haft stor nytta av att ha med sökordet i url:en, har byggt flera mindre sajter där det man lägger stor fokus på just denna typ av optimering och jag vill nog påstå att sökord i url spelar stor roll i rankningarna för både google och andra sökmotorer.
14
missdomain.com är en auktions site för domäner som jag personligen använder, och den fungerar bra men har mestadels svenska besökare.
Vi bygger din professionella företags hemsida till ett bra pris. Vi erbjuder även Logotyp och SEO tjänster. - www.rawdesigns.se
822
48
[quote="Johan Kuylenstierna" post=41602][quote="Blueglow" post=41600]Kom ihåg att när du investerar i domännamn så spelar inte nyckelordet i namnet så stor roll längre, i vilket fall inte för Google.[/quote] Det är inte min uppfattning alls... har haft stor nytta av att ha med sökordet i url:en, har byggt flera mindre sajter där det man lägger stor fokus på just denna typ av optimering och jag vill nog påstå att sökord i url spelar stor roll i rankningarna för både google och andra sökmotorer.[/quote] Jag tycker med det verkar som domänen spelar stor roll. Ser sajter som ligger etta på vissa ord utan att ha en bra sida så känns som Google nästan övervärdera detta med domänen ibland. Men kanske har det ändrats nu, inte tänkt så mycket på det på sistone..

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.