Behöver du hjälp med att hamna högre på Google?

6
Jag sysslar mestadels med något helt annat, men för min egen företags hemsida så har jag lärt mig om sökmotoroptimering. Så jag tänkte att jag kan dela med mig av detta. Det går med ganska enkla medel att hamna på googles första sida. Hör av dig om du vill ha hjälp!
[URL=http://"http://www.hjartgruppen.se/kurs/forsta-hjalpen-hlr/"]Första hjälpen/HLR[/URL]
10
Hej! Och hur skulle man kontakta dig? :)[br][br]/ Steve
6
Har mallar till dig.
[URL=http://"http://www.hjartgruppen.se/kurs/forsta-hjalpen-hlr/"]Första hjälpen/HLR[/URL]
822
51
Kostar det något får du inte posta det här. Annars kan du väl dela med dig av tipsen här!?  ;-)
6
Haha :) jag är mest nyfiken på vad ni andra kan om det. Jag håller iof på att arrangera en kurs för småföretagare.
[URL=http://"http://www.hjartgruppen.se/kurs/forsta-hjalpen-hlr/"]Första hjälpen/HLR[/URL]
10
Allt beror på produkten du säljer. Jag har ett specifik produkt i form av panoramabilder. Det är en produkt som inte alla skall ha och vi vänder oss framförallt till hotell och fastighets branschen. Jag har provat med annonsering på Facebook, två kampanjer, det ena är mer eller mindre mål inriktad, och det andra är för alla Facebook användarna över 25. Resultat är lika med noll, förutom en massa klick och minus på bankkontot. :) Men det var försöket värt.[br][br]All detta har en viss relation till Google också. Min mening är att man ska försöka hitta andra möjligheter att nå sina potentiella kunder än att få sig först i Google sökresultat. Min vän har ett företag som sysslar med VIP transport. Han använde sig av Google annonser. Resultat är också lika med noll. Trots en massa klick. Han visade en massa rapporter från Google, men det gav inte någon klir i kassan.[br][br]Jag har läst en del om Google placering, det kan ha ett stor betydelse för vissa produkter, men inte för alla. Det ska man upplysa för människor på din eventuella kurs. 
130
1
Google är en djungel. För att förstå det hela måste man läsa på ordentligt och sedan göra en ordentlig genomgång av vad ens kunder letar efter. Det är inte någon idé att sökmotoroptimera sin sida för sökord som ingen söker efter. Att göra en sökordsforskning (heter det så på svenska) är en bra start, men sedan krävs det mycket mer för att ranka högt på Google.[br][br]SEO fungerar, men det blir oftast ganska dyrt och det är svårt att få (och ge) några garantier. Googles värld är mystisk...men en topplacering på väl valda sökord genererar oftast många nya kunder, även på ett lokalt plan.[br][br]Ett enklare och, tycker jag, bättre sätt är att använda sig av artikelmarknadsföring. Klicka in på [url=http://www.artikelsidan.se]www.artikelsidan.se[/url] så kan ni börja marknadsföra ert företag helt gratis.
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se
9
SEO fungerar, men blir oftast ganska dyrt? Vad menar du med det? SEO kostar ingenting såvida du inte ber någon annan att skriva åt dig.[br]Annars tycker jag att det myllrar av folk som vill ta för mycket betalt för högt rankade sidor på Google. Började själv helt utan några kunskaper om hemsidor SEO m.m men har nu önskat resultat.Tar man några timmar och läser om SEO, ser till att man har mycket text med relevant information om det man vill ha träffar på, fixar några länkningar till sin sida, bloggar lite på den så tar det inte så lång tid innan man hamnar högt på google....[br]/Fredrik
Mångsysslare
Fredrik Eriksson
www.ienkoping.se
10
:) Google Google och Google igen. Ibland får man läsa om framgångsrika företag som tack vore Google lyckats att få en massa kunder. Men, är det någon som hade läst om företag som provat att optimera sina siter, placerat sig högt på Google sökresultat men inte fått några kunder alls, eller bara enstaka förfrågningar?[br]Jag har inte sett. :) Därför känns det mer och mer som reklam för Google. :)[br][br]Vilka andra möjligheter finns i Sverige för att nå potentiella kunder? Det finns många. Men vilka är dem som inte kostar skjortan? :)[br][br]/ Steve
130
1
[quote author=ICAZeke link=topic=8384.msg37738#msg37738 date=1295456369][br]SEO fungerar, men blir oftast ganska dyrt? Vad menar du med det? SEO kostar ingenting såvida du inte ber någon annan att skriva åt dig.[br][/quote][br][br]Precis, jag var otydlig. Att hyra in någon för att ordna SEO brukar vara dyrt. Att göra det själv är gratis (oftast) men tar tid och kräver kunskap.
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se
6
Tänkte att jag kan ge lite korta tips för alla nya på området.[br][br]Titeln är det allra viktigaste, se till att få med sökordet en till två gånger.[br]Korta texter kan ranka bra, men utan vidare kunskaper så brukar det vara bra att ha ungefär 500 ord per sida.[br]Se till att den interna länkningen strömmar mot dina viktigaste sidor.[br]Se till att det händer lite på sidan, gärna med en blogg.
[URL=http://"http://www.hjartgruppen.se/kurs/forsta-hjalpen-hlr/"]Första hjälpen/HLR[/URL]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.