Behöver hjälp av en pedagogisk webbdesigner/tekniker

4
Behöver hjälp av en pedagogisk webbdesigner/tekniker helst i Stockholm --------------------------------------------------------------------------------   
Hej, jag behöver hjälp med att få igång min internetverksamhet som handlar om stresshantering.
Jag är klar med det jag ska sälja på nätet och det är 13 ljudavsnitt i mp3 format som jag har talat in + en e-handbok i pdf om stress.

Jag har Hostgator som webbhotell o Getresponse som autoresponder.

Jag har köpt Landningsida + Nedladdningssida...behöver oxå en säljsida men ej hittat någon.

Jag har haft lite hjälp av en icke så pedagogisk internetmarknadsförings-kille....använder mig av FileZilla för att komma åt den kodade sidan för att skriva min text MEN det gick bra första gången jag gjorde det men sedan fastnade jag o kom inte in på den kodade sidan nästa gång jag skulle gå in på sidan. Förstår att det är enkelt för den som kan detta...men nu har jag fastnat.

- Jag behöver hjälp att komma in på den kodade sidan och fortsätta att skriva in min text på Landningssidan + Nedladdningssidan mm.

- Behöver hjälp med hur jag ex överför mitt första ljudavsnitt som ligger på mitt skrivbord till Nedladdningssidan och som ska vara en gratisprodukt.

- Behöver sedan hjälp med att hitta en lämplig säljsida...

Jag börjar så här så får jag se.....

Tack på förhand

Uffe


9
Hej Uffe,[br][br]Har dina problem löst sig eller är dom fortfarande ouppklarade?[br][br]// Tobias
4
Hej Tobias, nej problemen kvarstår.[br]Har du kunskapen o viljan att hjälpa mig så skulle jag vara tacksam.[br][br]Tack på förhand[br][br]Vänlig hälsning[br][br]Uffe
9
Hej Igen Uffe,[br][br]Tråkigt att det inte har löst sig. Jag kontaktar dig via PM.[br][br]// Tobias

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.