DIBS (flexwin)

9
Hej!

Hur svårt är det att göra ändringar i DIBS, flexwin? Jag kan inte programmera för fem öre längre och just nu har jag inte gjort något åt layouten vilket resulterar i att det helt är DIBS grafik och utseende som möter kunderna som betalar med kort.

Nu verkar det som om det inte gör kunderna än så länge, men det lär nog kanske skrämma bort någon när de ser att de inte längre ser mitt företag eller vad tror ni?

Kan en novis göra det eller bör man leja duktigt folk på att ändra färgerna, lägga in logotypen osv? :-\
Cognitus Psykoterapi och Utveckling
- Specialist på utbildningsfilm inom psykoterapi -
4
Hejsan,[br][br]Självklart kan du ordna färger, logo osv på egen hand men eftersom du är väldigt "grön" så kommer det förmodligen inte resultera i någon "WAAW"-känsla.[br][br]Jag tror att det bästa vore om du anlitar en konsult som gör jobbet åt dig. Förmodligen kommer du att tjäna på det i längden (blir nog ett antal extra kunder).[br][br]Observera att det endast är min åsikt, självklart finns det inget som säger att du inte kan göra det själv.[br][br]Mvh Henrik Gerdin, Guwapo
9
Ja jag tror du har helt rätt men jag känner att jag inte har tid att jaga någon konsult att göra jobbet för mig men jag försöker jaga en vän att göra det gratis. Just nu känns det som om en kebabpizza och en öl är min prisgräns i det här fallet.[br][br]Vet du någon som kan göra det billigt då min vän (programmerare) säger att det är rätt simpelt om man vet vad man gör?
Cognitus Psykoterapi och Utveckling
- Specialist på utbildningsfilm inom psykoterapi -
758
1
Vart är vi på väg, när vi vill betala med en kebabpizza och en öl för ett utfört arbete.  :o
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
2066
2
[quote author=Sinnenas Teater link=topic=6463.msg31180#msg31180 date=1266173873][br]Vart är vi på väg, när vi vill betala med en kebabpizza och en öl för ett utfört arbete.  :o[br][/quote][br][br]Va? Är väl inget fel på pizza och öl?
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
2
Hej.[br]Vi byggde flexwin designen åt www.exclusiveshavings.se,[br]sänd mig ett PM eller mejl om du vill ha vår hjälp.[br]Vänliga hälsningar, Bill[br]www.wipmedia.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.