SEO - köp av länkar

7
Hej,
har drivit www.monsieur.se ett år och använder mig bland annat av SEO m.h.a. hyrda länkar. Problemet med dessa är att så fort jag slutar betala företaget som sköter min SEO så sjunker monsieur.se nedåt i Google's sökresultat.

Är det någon som har tips om billigt företag där man/de faktiskt köper länkkraft istället för att hyra den?

mvh
Fredrik
40
Är inte det bästa alternativet för dig att själv köpa länkar från sidor som intresserar dig? Men du kommer nog inte runt problemet, så fort du slutar betala, kommer dina länkar att försvinna även där.
[B]Beställ Exklusiva Visitkort[/B]
www.visitkortexperten.se
39
Försök istället skapa något innehåll som är unikt och som folk faktiskt vill länka till, så kanske det blir bättre. Google vill inte (egentligen) att man skall köpa länkar. De SEO företag som skapar länkfarmar, de är ute på djupt vatten i googles ögon. Men jag har full förståelse för att de gör det, eftersom det funkar...
355
1
[quote]Försök istället skapa något innehåll som är unikt och som folk faktiskt vill länka till, så kanske det blir bättre. [/quote][br]Instämmer. Vi har hjälpt olika företag att synas genom att länka dem på upp till 1000 sidor. Det viktiga här är att länken har något samband med sidan. Länkfarmar utan text och samband kan ge motsatt resultat
22
Exakt 1000 lanker fran fluff sidor som kommer och gar hjalper inte din hemsida i det langa loppet. Forsok istalle skriva intressanta artiklar pa din hemsida inom ditt omrade, hitta anda hemsidor inom din nisch och fraga om lankar. SEO ar nat man faktiskt kan lara sig helt sjalv utan nagon storre investering annat an din tid.
[URL=http://www.athlecation.com/College-Konsult-Svenska.html]Studera i USA[/URL]

[URL=http://www.athlecation.com/Information-College-Idrott.html]Idrottsstipendium USA[/URL]
640
3
Hej! [br][br][quote]Försök istället skapa något innehåll som är unikt och som folk faktiskt vill länka till,[/quote][br][br]Klart det bästa rådet!  :bravo [br][br]Ja det är ju därför inlänkar värderas av Google. Tycker andra om din sajt och tycker att den har något av värde så länkar dom till dig. Detta mäter Google och skickar upp dig i träfflistorna. Tyvärr fungerar det ju att "fuska" med köpta länkar och annat men det är felfokus. Länkar är bara [b][i]en[/i][/b] parameter som Google tar hänsyn till...  [br][br]Har skrivit det flera gånger här inne och skriver det igen. [b][i]Sökmotor[/i][/b]optimering är en våldsamt dålig formulering som ställt till med mycket onödiga missförstånd och kostat massa företag onödiga pengar. [u][b][i]Man optimerar inte för sökmotorer utan för människor.[/i][/b][/u][br]Sökmotorernas enda jobb är att leverera relevanta resultat till människor och dom försöker därför läsa av vad vi upplever som en bra sajt. Det är ju det som är deras enda uppgift. [br]Gör dom tvärt om skulle nog få använda den sökmotorn ;)  [br][br]Satsa på att bygga en genuint bra sajt så kommer allt som Google värderar att följa med "gratis". Även inlänkar. Alternativt sätt av halva ditt liv till att diskutera massa teorier om hur Google tänker med andra så kallade SEO proffs. Vad andra än försöker slå i dig så är en sminkad gris fortfarande en gris. Det gäller hemsidor också.  [br][br]Självklart ska ju inte tekniken blockera motorerna från att spindla av ditt innehåll men det är en annan sak. [br][br]MVH[br][br]R[br]
109
Jag är ingen expert på sånthär.. långt ifrån, men jag kom i alla fall på googels förstasida organsikt på "golvskydd" inom ett dygn från att jag hade lanserat produkten och endast gjort 3 gratisannonser såsom denna:[br][br][url=http://www.fyndtorget.se/annons.php?id=79740]http://www.fyndtorget.se/annons.php?id=79740 [/url] [br]Med målsida:[br][br][url=http://www.stocksundet.se/golvskydd/7]http://www.stocksundet.se/golvskydd/7[/url][br][br]Det är ju knappast så att jag räknar med att bli rik på att kränga billiga (men bra!) plastfolier som golvskydd, men de används en hel del av barnfamiljer och andra som är intressanta målgrupper för mej av andra orsaker.[br][br]Gäller att hitta synergier både avs produkter/inköp och marknadsföring/trafik.[br][br]Funderar på att ha butik på blocket också. 7 lapp exmoms för ett år inkl 20 annonser. Är det värt pengarna?
http://www.plexiglasskivor.se
http://www.plast-tak.se
355
1
[quote author=stefantall link=topic=6194.msg34513#msg34513 date=1281635316][br]Jag är ingen expert på sånthär.. långt ifrån, men jag kom i alla fall på googels förstasida organsikt på "golvskydd" inom ett dygn från att jag hade lanserat produkten och endast gjort 3 gratisannonser såsom denna:[br][br][url=http://www.fyndtorget.se/annons.php?id=79740]http://www.fyndtorget.se/annons.php?id=79740 [/url] [br]Med målsida:[br][br][url=http://www.stocksundet.se/golvskydd/7]http://www.stocksundet.se/golvskydd/7[/url][br][br]Det är ju knappast så att jag räknar med att bli rik på att kränga billiga (men bra!) plastfolier som golvskydd, men de används en hel del av barnfamiljer och andra som är intressanta målgrupper för mej av andra orsaker.[br][br]Gäller att hitta synergier både avs produkter/inköp och marknadsföring/trafik.[br][br]Funderar på att ha butik på blocket också. 7 lapp exmoms för ett år inkl 20 annonser. Är det värt pengarna? [br][/quote][br]Menar affärsiden är helt o.k. Finns antagligen ingen annan som säljer den här typen av varor på nätet. Sedan är det ju frågan om hur efterfrågan ser ut.[br]Jag vet många andra som har använt blocket som en säljkanal. Vet det har fungerat för andra. Kan dock inte säga hur det är för dessa produkter.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.