Hur komma högt på Google

7
Hej alla glada!
Har drivit www.monsieur.se under drygt ett halvår men har svårt att ta mig högre än ca 10:e plats på google gällande mina produktkategorier... Någon som har bra tips på hur man kan avancera de sista få platserna till topp fem?

mvh
Fredrik
1165
Du kan ju börja med att se till så att sajten är uppe. (Ingenting som svarar på andra sidan när man klickar på länken).[br][br]I övrigt så handlar det om att skaffa inlänkar till sin sajt. Få bloggare att tipsa om din sajt, finnas med i länkkataloger, ha sin länk i signaturer på forum där det är tillåtet etc. Att fylla sin sajt med relevant innehåll är också bra, t.ex. artiklar och faktablad. Du måste övertyga Googles algoritm om att din sajt är mer relevant för dem som söker på ett ord, jämfört med de som idag står ovanför dig.
1616
4
Swetrot jag tror att rätt ska vara monsieur.se. Finner i alla fall en butik där.
Må väl!
7
Korrigerat! Monsieur.se ska det så klart vara...[br][br]Ok, jag förstår att man ska få inlänkar, har redan registrerat på så många "länkfarmar" som jag hittat. Något tips på hur man får bloggar att skriva om sidan? Använder inte många "no-follow" d.v.s. att länken ändå inte räknas?[br][br]/ F
1165
Ahhh, då klarnade det. En Textalk-shop som var riktigt enkelt snygg.[br][br]Det är inte riktigt min kopp med te det här med män och mode, och kraglattor visste jag inte ens att det fanns. Men det gör ju att man naturligt kan börja producera texter om de olika accessoarerna, i form av fördjupningstexter, som du dels kan lägga i en separat avdelning, dels kan länka till från varje enskild artikel.[br][br]Om man nu säljer slipsar från Ulterior Motive, så kan det ju vara på sin plats att med en kortare artikel, kanske i form av en intervju med en representant från dem, berätta mer om varför det märket är så fantastiskt. Skapa lite genvägar för wannabees som lättare förstår varför de skall köpa slipsar av er, och få Google sökalgoritm att uppgradera er sajt till "oh-i-like-it-mode". [br][br]Några slipsknutar med illustrationer, kanske en manikyrskola för män, skötselråd för skor och lite avancerade råd runt vett och etikett kan vara nyttigt också. Sedan kan man bygga på med slipsens historia, herrmode genom tiderna och mycket annat. Kontinierliga uppdateringar brukar Google gå igång på, det tyder ju på att det är någon som är genuint intresserad av sakerna som driver sajten och fyller på med material. DET måste ju vara intressant för dem som söker på ord som finns med där.
1165
Bloggare brukar man få att skriva med hjälp av en lämplig present ur sortimentet.
130
1
[quote author=swetrot link=topic=5790.msg28044#msg28044 date=1252703807][br]Bloggare brukar man få att skriva med hjälp av en lämplig present ur sortimentet. [br][/quote][br][br]Detta har varit uppe till debatt bland myndigheter. Det handlar om produktplacering som lätt kan falla över i bedräglig marknadsföring. De som läser bloggen ska inte lockas till köp genom att bloggägaren fått en vara och därigenom skriver bra saker om varan. Det blir falsk reklam och risken är att företagaren och bloggägaren får på pälsen. Har för mig att Blondinbella hamnade i blåsväder pga något liknande.[br][br]Visst förekommer det, men jag tror att man ska vara försiktig med att ge bort för mycket i utbyte av fina recensioner.
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se
1616
4
[quote author=acanjo link=topic=5790.msg28185#msg28185 date=1253526565][br]Visst förekommer det, men jag tror att man ska vara försiktig med att ge bort för mycket i utbyte av fina recensioner.[br][/quote][br][br]Ja och framför allt man kan byta tjänster tills man svälter ihjäl.
Må väl!
2
Min rekommendation för dig skulle nog vara att satsa på att bygga länkar genom dels länkkataloger, men även bloggar, forum, pressreleaser etc. Kontakta mig gärna om du undrar mer om detta, du kan också läsa litet om detta på mitt företags hemsida, se [url=http://www.bebetteronline.com/]http://www.bebetteronline.com/[/url]
7
Sådär ja, nu har jag fixat affiliateprogram... någon som har tips på hur man når bloggarna? Har aldrig förstått mig på det där, så jag är inte helt med på hur man hittar vilka bloggar som finns om t.ex. mode för män.[br][br]Tacksam för tips![br][br]mvh[br]Fredrik

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.