Hur få fler besökare till hemsidan?

35
Jag har satt ihop två sajter med gratis hemsidemallar för Joomla 1.5

En på svenska: www.webbmax.se
En på engelska: www.templateswell.com

Nu jobbar jag för att få fler besökare till dessa sidor. Den svenska sidan har redan kommit upp i page rank 4 på google (på några veckor) och det är väl ett betyg på att den är byggd på ett bra sätt för sökmotorerna.

Jag skriver i forum (som detta) för att sprida mitt budskap om alla dessa helt gratis hemsidemallar för nerladdning, men jag tycker att det går ganska sakta. Har runt 30 besökare om dagen.

Jag skulle vara mycket tacksam om ni proffsmarknadsförare där ute kunde ge mig några tips. Har jag glömt något? Är det något mer jag kan försöka?
1165
Det är mitt i den svenska högsommaren, värmerekord sätts på löpande band, badstränderna fylls av folk och charterbolagen har haft fullbokat sedan länge. I det läget har du 30 personer om dagen som intresserar sig för hemsidesmallar av en sort jag och många med mig inte har en susning om vad man skall ha det till. Frågar du 1000 svenskar vad de skall göra med sin skatteåterbäring så tror jag ingen svarar att de skall köpa hemsidesmallar.[br][br]Frågar du 1000 IT-chefer på svenska företag vad de skall ägna semestern åt, så kommer säkert ingen av dem heller att svara att de skall undersöka marknaden med hemsidesmallar av viss typ.[br][br]Det kanske helt enkelt är så att du har en relativt stor marknadsandel som läget är.
758
1
Den största missen är just den att du har missat att Internet är ett nätverk[br]med hemsidor som länkar till varandra.[br]Du saknar en egen länksida och vill man inte vara med i detta nätverk[br]så får man nöja sig med 30 besökare per dag :mrgreen:[br][br]Sol och värme har inget med antalet besökare att göra - det finns miljoner där ute som surfar veckans alla dagar :nicka
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
2
Skaffa fler inlänkar.[br]Alltså sidor som länkar till dig.[br][br]Egen länksida är bara onödigt om du inte skall byta länkar förståss.
Jobbar med sökmotoroptimering. Behöver du hjälp ? Skicka mail/PM

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.