VARNING för "Quatro Invest"

4
Man blir medlem för bara 135 eur....sen "investerar" man några tusen SEK, sitter med ett löfte om snabbt växande pengar och på skärmen, efter inloggning, kan se hur det man satsat - fördubblas!.....spännande, inte sant?!

Några av mina vänner hoppas fortfarande på att kunna ta ut sina pengar från december månad!!!

TÄNK INNAN Ni tackar JA eller skriver under!
1
[br] Grrrrr  Jag märker av det du skriver att du inte vet något om Quatro eller ens tagit del av informationen som finns. [br][br]Jag tackar Quatro varje dag för en fantastisk affärsidé, nätverk och möjlighet till ekonomisk trygghet. Nu kan jag äntligen starta upp mitt företag! Med pengar från Quatro kan jag köpa in ett helt lager och bygga en designad webbutik på nätet. Tack Quatro! [br][br]Så fortsätt du och varna medans vi andra tjänar pengar!!! Och du.... samtidigt hjälper vi faktiskt människor i tredje världen. [br][br]C[br][br][br][br]
1165
Man behöver inte vara särskilt överintelligent för att förstå att det där inte håller särskilt länge. [br][br]Massor med googleträffar som leder till diverse mer eller mindre funktionella hemsidor på olika språk med en hel del kvalificerat skitsnack om hur pengar kan fås att växa till rent enorma högar, utan att man någonstans förklarar hur pengarna växer, eller var. Iofs skulle kanske knarkhandel och diamantsmuggling kunna ge de pengar som antyds (och som det skryts om på diverse forum), men mig veterligen brukar de som tagit riskerna vilja ha merparten av slantarna utan att dela med sig.[br][br]Man ka säkert tjäna en slant på att locka in andra människor och få provision på deras startavgifter, men de stora pengarna hamnar någon annanstans, och merparten kommer att bli blåsta som i alla pyramidspel. Det är en naturlag.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.