Har kunder och lager.. men sen då? Hundra dumma frågor.

1
Hej

Ska försöka hålla mitt inlägg så kort det går. Jag har en webbutiksidé som jag skulle vilja komma igång med så snart som möjligt. Men jag fastnar på hur man löser tekniken..
Vore väldigt tacksam om ni med mer erfarenhet orkar svara på lite av frågorna:

1. Finns det någon bra helheltslösning som ni skulle rekommendera? Dvs, ett ställe som tar hand om allt från billingsystem, till admingränssnitt och webbhotell..  Mycket viktigt är dock att det inte ser ut som värsta mall-stället, utan jag vill själv kunna sätta så mycket som möjligt av utseendet! Kan hyggligt med html, men inte så att jag kan bygga sidan från scratch, utan skulle behöva hela skalet. Drömmen är att hitta ett system där jag själv kan styra över layouten på samma sätt som man kan över sin blogg hos många av blogg-verktygssajterna, och småpilla med layouten allteftersom.
Jag vill kunna kasta in egna annonser, codesnippets till olika prylar typ flickr, rss osv om det skulle vara intressant...

2. Om det inte är möjligt att få ovan nämnde tjänst någonstansifrån, så blir jag väl illa tvungen att bygga rubbet själv. Har ni några tips på bra skola för att lära sig det, eller tips på människor/företag som skulle kunna hjälpa till? Obs, har ingen storbutiksbudget.

3. Brukar lagerhållningssystem vara inbyggt när man hyr eller köper en e-handelslösning? Om inte, har ni något bra tips på sådans program som skulle passa min lilla butik?

4. Samma sak med bokföring... Tips?

Blev bara fyra frågor den här omgången då.  🙂
Men jag lovar att det kommer komma många många fler. Blev oerhört glad när jag hittade det här forumet.
355
1
Hejsan zandra och välkommen.[br]Jag skall försöka ge några tips [br]1. Det är svårt att få allt detta du anger utan att få kompromissa. Problemet kommer när du skall göra allting så öppet som du skriver här. Detta brukar innebära att säkerheten för din butik minskar drastiskt. Du skulle naturligtvis kunna be en firma bygga siten precis som du vill ha den men detta kostar antingen en massa pengar eller så blir det väldigt lätt att hacka den.[br]En gratis e-butik du kunde pilla lite med är cube cart. Här har du en enkel mall som du ganska enkelt ändrar stylesheet på och denna vägen byter bakgrunder o.s.v.[br][br]2. Du har ju faktiskt ett par andra ganska enkla färdiga lösningar ute på surftown och one.com . [br][br]3. Lagerhållningssystem brukar vara inlagt från början. Kan dock ge lite extra arbete där du får uppdatera själv. D.v.s den samarbetar inte med program som visma o.s.v.[br][br]4. För bokföring hittar du många möjligheter idag med redan färdiga program. Ett program du kunde prova är www.dofree.com , vi har även lagt ut några fler på http://www.drivrutiner.net/program/kontor/bokforing.php

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.