Lämpliga varor

5
Hej vad brukar vara lämpliga varor att kunna sälja via hemsidor? finns det nån uppställning med saker folk kan tänka sig köpa?

Adam - www.crazyswede.nu/
2066
2
Ja du... det är som att fråga: "Vad kan man sälja i en butik?". Du kan sälja i princip vad du vill via en webbsida, från mat, prylar, tjänster, företag, resor, ehh... allt :)
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
223
Om vi fokuserar på "lämpliga" är mitt svar: Alla produkter vars nyckelvärden en köpare kan utvärdera utan att hålla produkten i handen, där man dessutom kan stå ut med leveranstid.[br][br]Exempel på bra produkter: smycken, alkohol, datorer.[br]Exempel på dåliga produkter: jeans, skor.
758
1
[quote author=foe link=topic=3811.msg17772#msg17772 date=1208990641][br]Om vi fokuserar på "lämpliga" är mitt svar: Alla produkter vars nyckelvärden en köpare kan utvärdera utan att hålla produkten i handen, där man dessutom kan stå ut med leveranstid.[br][br]Exempel på bra produkter: smycken, alkohol, datorer.[br]Exempel på dåliga produkter: jeans, skor.[br][/quote][br][br]Delvis rätt, men det finns massor av goda exempel på där kläder och skor är[br]alldeles utmärkta produkter att sälja via postorder.[br]Titta bara på exempelvis Halens eller Ellos.[br]Skor fungerar jättebra och i synnerhet om det rör sig om arbetsskor eller skor[br]inom hälsa.[br][br]Min egen erfarenhet av vad som går bra att sälja är produkter som inte kan köpas[br]på Rusta och liknande varuhus.
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.