spcs-skatt företag

100
Hej

undrar om nån vet nedan fråga? det gäller bokföringen för i år-2007. (inte förra året)i år 2007 så exporterar jag uppgifter allt eftersom från administration 200 till kalkylen i skatt företag.

Kommer att fortsätta att exportera kanske 1 ggr/månaden.

Nu till f-skattefråga.

Jag har till skatteverket uppgett att jag ska tjäna ca 170000 och de har beräknat att jag ska betala f-skatt med 90516 kr hela 2007. jag ska betala det augusti och frammåt så det blir ca 15000/månaden då.

nu till min fråga

kan jag se nånstans i skatteprogrammet om jag betalar för lite i f-skatt? allt eftersom jag matar exporterar från administration till skatteprogrammet?det kan ju va bra att veta så man inte åker på en skattesmäll.
100
-------------------------------------------------------------------------------- [br] [br]Jag har hittat stället för uträkning av f-skatten. [br] [br]Allt eftersom jag importerar från administraton till skatteprogrammet, så kan jag jag se hur skatten blir. Kan då i tid, tex i höst se om man ligger i riskzon. [br]Dock måste jag i programmet ta bort beräkningar för avsättning periodiseringsfond och expansionsfond, och om jag vill vid årets slut kan jag ta med det då om jag vill. [br]Vilket fantastiskt program!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.