Hur bokföra införselmoms

22
Hej!Jag har en enskildfirma och undrar lite över på vilka konton jag ska bokföra införselmoms. Rimligen bör det varken vara ing. eller utg. moms eller?Hade uppskattat ett svar 🙂
22
Vaddå införselmoms... :o Aldrig hört talas om... [br]Menar du inte ingående moms, den moms som du ska få tillbaks på det du köper in i ditt företag...? [br] [br]Antingen är det du eller jag som är förvirrad... fundera och återkom! [br] [br]Mvh Michelle :roll:
720
Införselmoms bokförs exak tpå samma vis som all annan ingående moms. Observera bara på fakturan från tullen eller fraktaren att ibland är det angett vilken dag somär den tidigaste du kan lyfta momsen på och att det kan vara flera dagar senare än fakturadatum.
22
[quote="Redkon"]Införselmoms bokförs exak tpå samma vis som all annan ingående moms. Observera bara på fakturan från tullen eller fraktaren att ibland är det angett vilken dag somär den tidigaste du kan lyfta momsen på och att det kan vara flera dagar senare än fakturadatum.[/quote] [br] [br]och det innebär?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.