Gjort uttag på det mesta, men!

117
Jag håller ju på göra egna uttag på alla mina varor från företaget, men jag är lite fundersam kring "prissättningen".Vissa varor har jag aldrig hunnit sälja till någon, hur bestämmer jag då ett rimligt marknadspris för dem? Jag har främst sålt varor via tradera och därmed legat på "traderapriser" ungefär. Skall jag skriva ut en sida med "sålt"-priser från tradera (av andra säljare) och dra något medel av det, eller..? Supersvårt att veta vad som är "OK"!
488
Jo det där är inte lätt. I de fallen där du hittar motsvarande vara hos någon annan på Tradera skulle jag nog skriva ut den med lägst pris och använda det som prissättning.
117
Tusen tack! [br] [br]Stötte på en där jag inte kunde hitta motsvarande vara hos någon på tradera. Hur gör jag då? Detta är en tång jag haft ett inpris på runt 20 kr inkl frakt/moms på, och jag avsåg sälja den för 59 kr inkl moms. På svenska nätbutiker jag sett liknande tänger på har de tagit närmare 200 spänn för dem, och det är eg. inte alls ett rimligt marknadspris! Är jag tvungen att hålla mig till det ifall det inte skulle dyka upp någon lyckoträff på tradera, tror ni? [br] [br]Usch, känns som att jag kommer att åka på en kvarskatt på minst 20 papp. :)

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.