Bokföringsprogram

13
Hej!

Vilket bokföringsprogram tycker ni är mest prisvärt och enkelt att använda till ett litet AB med endast ett fåtal fakturor per år?


Tack på förhand!

Marie
31
5
Hej Marie! Jag skulle rekommendera dig att använda PromikBook, vilket är ett otroligt prisvärt program. Det är dessutom gratis i sin grundversion. Vill du testa, så kan du anmäla dig på länken nedan. (Det är gratis att ha konto) https://www.promikbook.com/invite/BYw5A8 MVH
Anonym
Det bästa med PromikBook är att det är ett system som funkar från det allra minsta företaget till det mycket stora. Det innebär att man kan växa i programmet, och lägga på funktioner när behov uppstår. Det finns även en bra analysdel i programmet som kan komma till pass när man vill effektivisera sitt företagande. Att man har en gratisversion för de små bolagen med få verifikationer är mycket bra. I ett litet nystartat bolag vill man förstås hålla utgifterna på ett minimum till en början. Samtidigt så vill man inte byta program när man behöver fler funktioner. De flesta andra gratisprogram jag tittat på har ofta detta problem då de är är så begränsade i sina funktioner. Att PromikBook samtidigt är väldigt enkelt att använda gör det till ett utmärkt val för en ovan och nystartad företagare.
31
5
Nu finns det glädjande nog även offert i programmet, vilket jag efterlyst länge! ??

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.