Kontant försäljning innan beslut om f-skatt

3
Hej,

Jag undrar om det är tillåtet att sälja varor från sin hemsida, kontant till privatpersoner, innan beslut om f-skatt och momsregistrering? På skatte- och avgiftsanmälan har jag angett den 2013-04-01 som startdatum för momspliktig verksamhet och bokslutsmetoden som redovisningsmetod.
Om jag tänker rätt så kan jag inte ta med momsen på följesedeln till kunden innan momsregistreringen är klar... Jättetacksam för svar.
80
Hej om inte jag är helt ute och cyklar så skall det inte vara några problem att sälja precis som om du hade tänkt sälja när du fått din fskatt. Bokför alltting från början bara så.. Men någon får gärna rätta mig om jag har fel!
Med vänlig hälsning Mikael Ladoo Webbyrå En liten men effektiv webbyrå som erbjuder webutveckling och design till privatpersoner, företag och organisationer. Ladoo Webbyrå
1404
187
Det är ju inte förbjudet att sälja varor till folk utan att man vare sig är momsregistrerad eller har F-skatt, så det ska ju inte vara några problem. Bara intäkterna och momsen kommer med på årets deklaration sen, dvs att du för in dom i bokföringen.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.