Vilket Bokföringsprogram ska man välja?

74
1
Det finns säkert tusentals program och jag har noll koll på vilket man ska välja..
Är det någon som kan tipsa mig om något bra? Känns som om tips är det jag kan utgå efter eftersom jag själv inte vet bättre inom området..

Jag gör ca. 10-20 inköp i månaden och även lika många försäljningar.
4
1
Jag har själv använt [url=http://www.blinfo.se/Go.do?path=/shop/programs/blastart][b]Björn Lundén Administration Start[/b][/url] under ett flertal år. De har vunnit många priser för sin användbarhet.[br][br]Idag hade jag dock tveklöst valt ett webbaserat system som t.ex. ([url=http://www.e-conomic.se][b]e-conomic[/b][/url]). Det underlättar enormt om man är fler som behöver använda systemet, inkl. revisorn, och sitter på olika ställen. Växer sen kunddatabasen kan du integrera med ett [url=http://hhtp://www.webcrm.com/se][b]CRM[/b][/url] / [url=http://hhtp://www.webcrm.com/se][b]säljstöds-system[/b][/url].[br][br]Har integrationen högsta prioritet bör du även titta på Visma/Severa.
822
29
Vi ställde några frågor till Sveriges vanligaste [url=http://www.foretagande.se/Ekonomi/Sveriges-bokforingsprogram-granskas-av-Foretagande.se.html][b]bokföringsprogram[/b][/url] och förhoppningsvis kan det hjälpa dig med.
74
1
Tack för svaren![br]Ja jag satsar nog på ett utav de "populära"..finns ju ett par styckna så nu är det väl att testa och se vilket som passar mig bäst.[br][br]Lite småläskigt men varje dag lär man sig ngt nytt inom eget öretag branchen!
74
1
Har nu kikat runt på lite demon och det kommer nog bli ett utav dessa..men undrar nu vilket utav dom passar mig bäst som är okunnig? Är det någon som testat ngt utav dessa och kan tipsa om vilket som passar en nybörjare bäst?[br][br]visma spcs[br]unicell[br]mamut[br]e-commerse
1324
2
visma spcs har ju en hel drös med program. Vilket tittar du på?[br][br]Hans
74
1
De tjänster jag behöver är att kunna fakturera mina kunder och det viktigaste Bokföra. Vill ha ett enkelt program som är lätt att förstå i och med att jag precis börjat lära mig bokföring, debit osv..[br][br]Tycker ännu det verkar krångligt så jag vill gärna ha ett program som inte gör det hela mer komplicerat :/ [br]
35
Jag hittade Hogia bokföring Light eller något i den stilen som man får använda gratis första året om man är nyföretagare. Beställde ett sådant i tron att jag skulle få ladda hem det direkt men när jag klickat färdigt fick jag veta att jag skulle få det med e-post inom tre veckor. [br]En fakturamall är ju inte så svår att göra i Word genom att anpassa tabeller och lägga in sin logga.
450
Jag bokförde med BLinfo i ett aktiebolag, och för min enskilda firma i ett antal år. Sen vid nystart nu så köpte jag vismaspcs 200 tror jag den heter. [br][br]Med facit i hand, så tycker jag att BLinfo är mycket bättre att jobba med, det är mera användarvänligt upplagt. Och deras support har hjälpt mig suveränt. [br][br]Vid start av nästa AB kommer jag garanterat köpa BLinfo utan tvekan... [br][br]Så titta vilket BLinfo program som passar dig o testa med demo...  ;)
35
[quote author=November link=topic=8018.msg36366#msg36366 date=1288709557][br]Jag hittade Hogia bokföring Light eller något i den stilen som man får använda gratis första året om man är nyföretagare. Beställde ett sådant i tron att jag skulle få ladda hem det direkt men när jag klickat färdigt fick jag veta att jag skulle få det med e-post inom tre veckor. [br]En fakturamall är ju inte så svår att göra i Word genom att anpassa tabeller och lägga in sin logga. [br][/quote][br][br]Tyvärr kom det aldrig något program och inget mer svar heller. Skulle nog undvika Hogia på grund av detta. Det verkar ju inte särskilt seriösa.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.