Expert på Visma EF efterlyses

5
Kan någon hjälpa mig med ingångsvärden i årsrutinerna i Visma EF? Företaget nystartat dvs noll på alla ingångsvärden, inget 2007 att hämta uppgifter ifrån. Hur fyller jag i, för att få ut en deklaration. Programmet vägrar  Grrrrr och hänvisar till 2007 och ingångsvärden. Vad göra? Någon som vet? Tack på förhand!
456
1
Kolla med Visma?
2066
2
Visma har bra support. Testa att posta på http://spcsforum.com/ annars, inte så jätteaktivt, men har en del riktigt duktiga användare. Tror i och för sig att ditt problem är enkelt, men jag har tyvärr ingen koll alls på EF versionen.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
5
Tack för tipset. [br]Kollade upp det och är uppenbarligen inte ensam om problemet. Hoppas någon kommer med tips där. Tackat nej till fortsatt abonnemang av EF så någon support från Visma lär jag inte få.
4
[quote author=Mumin link=topic=4964.msg24015#msg24015 date=1234088645][br]Tack för tipset. [br]Kollade upp det och är uppenbarligen inte ensam om problemet. Hoppas någon kommer med tips där. Tackat nej till fortsatt abonnemang av EF så någon support från Visma lär jag inte få.[br][/quote][br]Men alltså hur menar du?[br]Om du har tackat nej till fortsatt abonnemang så har du alltså inte deras abonnemang nu för år 2009.[br]Men så skriver du att företaget är nystartat så du hade abonnemang på visma enskild firma förra året?[br]Då borde du ju få hjälp med detta från visma tycker jag.
Försäljare av mailingbags http://www.magasinglag.se
5
Ska kolla upp det. Återkommer med info.[br]Har inte köpt abbonnemang 2009, programmet känns tyvärr för litet. Får mera detaljer med gamla hederliga sättet papper och penna.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.