enskild firmai sverige, men bosatt utomlands?

3
Efter kontakt med skatteverket har jag fattat att jag fâr starta enskild firma i Sverige även om jag(under 1 eller kanske 2 âr till) är bosatt utomlands. Men hur???? Här förvärvsarbetar jag och I Sverige blir jag min egen.Jag räknar inte med att göra vinst de första âren, dâ investeringarna kommer att slâ ut dom.....men jag mâste veta hur jag ska fâ till det sâ att jag kan fâ tillbaka/inte betala moms pâ dyra grejor som traktor och ev ny "pickup" m.mSkulle även vilja komma igâng med viss försäljning vid dom tillfällena jag är i Sverige under 2006.Köpt mindre jordbruksfastigher, 3 ha. Verksamheten kommer att bestâ av uthyrning av stallplatser och ridbana. Försäljningsdelen handlar om tillskottsfoder till häst o hund som ännu inte är reprsenterade i Skandinavien. Efter som jag "sitter" här i utlandet är det inte sâ lätt att fâ kontakt med myndigheterna där hemma. Jag blir kopplad hit o dit och en del nummer kan jag inte nâ med tele 2 ifrân Belgien, höll pâ att smälla av när jag fick min förra telefonräkning!!! Mvh
232
Ja, det är väl det som är nackdelen för er om bor utomlands att jobba på "hemmaplan" så att säga. [br] [br]Är det kanske nått du vill ha hjälp med kanske jag kan stå till förfogande. Jag menar att jag finns ju ändå här i Sverige och vill du kolla upp saker så skicka ett mail så skall jag se vad jag kan göra för efterforskningar..
M-Daniel Johansson
3
Ett tips om du vill slippa dyra telefonräkningar är [url=http://www.woize.se]woize[/url] eller [url=http://www.skype.com]skype[/url]. Där du ringer för lokaltaxa. :)

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.