offshore bolag etc.

5
Har ett antal hemsidor, som genererar affiliate- och annonsintäkter. Jag har nu tänkt paketera dem i ett skattbefriat offshorebolag. Jag är ganska insatt i ämnet, men jag har inte riktigt bestämt mig var jag ska vända mig. Har varit i kontakt med www.LpOffshore.com som verkar vara en hyffsat stor och seriös aktör som samtidigt har ganska låga priser.. Ett bolag på t.ex. Seychellerna med företagsbankkonto går på ungefär 800 EUR första året. Har ni någon erfarenhet av denna eller tips på några andra?
2360
37
Om man är ung och inte alltför uppbunden kan man ju flytta ut från Sverige. sommartorp kan man alltid ha i Sverige.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
5
Jag beställde i alla fall från dem. Bolaget var registrerat dagen efter och nu väntar jag på bolagsdokument och bankavtal.[br][br]De får ett extra plus också för snabb kundservice, svarar väldigt snabbt på alla emails.[br][br]Jag återkommer och berättar om bankkontoöppnandet gick smidigt och bra.
321
Låter nästan som om du är från det företaget...  ???[br][br]Filibastis
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se
5
hahaha nej...[br][br]jag har tidigare använt mig av wsr-corporation.com.. men d tog väldigt lång tid innan dom fullföljde dealen helt och hållet..framförallt så tröttnade jag på att dom tog väldigt lång tid på sig o besvara email.[br][br]som sagt jag vet inte hur tillförlitliga lpoffshore är ännu, men dem har gett mig ett bolagsnamn o reg. nr hittills.. och de har snabb kundservice... väntar nu bara på bankkontot, det brukar väl vara den mest problematiska biten, så upp till bevis!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.