Söker små-och egenföretagare för beta test app

2

God kväll! Hoppas att allt är bra. Vi på BizNet söker fler små- och soloföretagare som vill testa vår app som vi precis har lanserat för betatest. Värt att nämna att den här versionen av appen är tidig och är en del av en större tjänst. BizNet är en unik digital plattform för dig som soloföretagare där du kan bygga nätverk, hitta samarbeten, nya affärer, utbyta erfarenheter med andra. Den bygger på matchningar likt Tinder. 



Vår vision med BizNet är att hjälpa och underlätta för soloföretagare att växa sin affär, samarbeten och växa sig själva genom erfarenhetsutbyten. Appen är skalbar och vi kommer att utveckla fler funktioner som underlättar för dig som företagare. Vi som står bakom appen är själva soloföretagare så vi vet hur tufft det är att driva ett bolag själva med allt från sälj till administration av sitt bolag. 



Det kostar inget att testa och det enda vi vill ha av dig som testar är din tid och feedback så vi kan lära oss vad som är bra eller behöver förbättras. 



Vad säger du? Vill du vara med på resan att testa något helt nytt? Testa appen genom att skapa ett konto idag. Upplevs bäst i mobilen. Se länk i kommentar nedan. 




 



 

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.