WordPress – Fördjupningskurs på distans är nu lanserad! NYHET! Exklusivt 500kr rabatt för forummedlemmar!

75
7
WordPress – Fördjupningskurs - 2 månader på distans online

Nu har vi lanserat den efterlängtade fördjupningskursen inom WordPress. Sedan många år har vi haft en omtyckt Nybörjarkurs i WordPress och många har efterfrågat en mer avancerad kurs som går ner i detaljerna djupare.
Nu är den äntligen här! 🙂

Fördjupningskursen lär ut avancerad kunskap inom WordPress, såsom t.ex.:
• Lär ut en av marknadens bästa s.k. Page-Builder. Öppna gärna länken till vår företagshemsida som finns längre ner i detta inlägg för att se exakt vad vi går igenom. Och det är en hel del! ;)
• Att skräddarsy ett Tema är inte så enkelt för den som inte har gjort det förut. Här kör vi ett av marknadens med omtyckta professionella Teman som exempelmaterial i kursen och går ner på detalj vad du kan göra, bör göra och vilka fördelar och nackdelar detta för med sig både rent visuellt men också funktionellt.
• Vi går igenom en del användbara Plugins/Tillägg som är bra att köra om man vill ha och administrera en professionell företagshemsida
• Självklart kör vi 100% individuella startdatum och all support sker genom direktkontakt genom meddelandetjänsten som finns via vårt omtyckta support-center med kursledaren som också skrivit kursen.
• Läs mer om vad Fördjupningskursen i WordPress innehåller genom att öppna länken nedan.


Vi ger även alla forummedlemmar från "Företagande.se" en specialrabatt om du bokar upp kursen i juli eller augusti 2021. (du kan sedan fritt välja valfritt startdatum inom 12 månader)

Läs mer och boka dig för WordPress-kursen på vår företagshemsida:
https://hemsideportalen.se/wordpress-fordjupningskurs/

Varmt välkommen in i kunskapens värme!
Vi är en webbyrå som ser till att ni syns på internet: https://hemsideportalen.se
75
7
Vi fortsätter med [b]500kr rabatt-kampanjen[/b] för "WordPress-fördjupningskurs på distans - 2 månader" fram till 31 augusti 2021. Passa på. [url]https://hemsideportalen.se/wordpress-fordjupningskurs/[/url] Behöver du även gå vår "WordPress - Nybörjarkurs på distans" innan så kan vi erbjuda en [b]dubbel rabatt [/b]just nu. [url]https://hemsideportalen.se/wordpress-kurs/[/url] [b][i]Varmt välkommen![/i][/b]
Vi är en webbyrå som ser till att ni syns på internet: https://hemsideportalen.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.