SEO-utbildning på distans för hemmakontoret - Nu 1000kr rabatt - Lär dig sökmotoroptimering

75
5
SEO-kurs Komplett - 2 månader - Nu 1000kr rabatt

Vi anpassar vår omtyckta SEO-kurs med en rabatt på hela 1000kr nu för att fler hemma kontor ska få chansen att lära sig sökmotoroptimering på professionell nivå. Vi har finslipat SEO-kursen i över 10 år och kursmaterialet uppdateras regelbundet för att vara a ´jour med senaste kunskapen och nyheter som händer inom SEO-området.


Det finns många fördelar med att gå vår kurs. Här är några:
- Allt kursmaterial ingår i kursen - Du kan alltså använda det som uppslagsverk även efter kursen om du glömmer någon teknik när du sitter själv och optimerar
- Kursen hålls helt på distans via vårt omtycka support-center som är exklusivt för våra kursdeltagare. Detta passar alla som har kontoret i hemmet nu under Corona.
- Att lära sig SEO gör att du kommer kunna synas maximalt på Google
- Inga förkunskaper krävs - Vi lär ut från grunderna ända upp till professionell nivå
- Kursen är på hela 2 månader - Det gör att du hinner både lära dig, testa allt vi går igenom och sedan reflektera och smälta all kunskap. Detta är riktigt lärande! Alltså inte bara en snabb intensivkurs som proppar hjärnan full med sådant som ändå glöms bort efter en vecka. Här lär du dig på riktigt, beständig kunskap som du kommer att kunna praktisera i många år framöver.

Läs mer och gör en intresseanmälan på vår företagshemsida:
https://hemsideportalen.se/seo-kurs-distans/


Varmt välkommen in i värmen!
Vi är en webbyrå som ser till att ni syns på internet: https://hemsideportalen.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.