Act Local AB söker en kvalitativ ÅF som vill göra bra pengar och hjälpa företag att uppnå sina mål

0
Hej.

Jag heter Albin Prislander och är produktansvarig på Act Local AB i Helsingborg som omsätter cirka 15 miljoner.
Vi har funnits i 3 år och söker återförsäljare.

Vi har utvecklat en web-tjänst och ett verktyg som är riktigt vass.
Tjänsten Act Local hjälper företag att effektivisera sin business och marknadsföring online.

- Act Local är direkt anslutna till 160 informationskataloger på nätet, så när företaget registrerar sin information i vårt verktyg och klickar på spara, uppdateras rätt och korrekt information överallt på nätet, vilket Google älskar då företaget har korrekt information överallt och anses vara trovärdigt. Företaget rankas helt enkelt mycket bättre än tidigare oavsett hur duktiga företaget är på SEO.
Gå in på actlocal.se och sök några olika företag så förstår du hur offline företag är i förhållande till hur de kan vara.

- Vi kan se till att företag hanterar alla recensioner på nätet från ett och samma verktyg oavsett om recensionerna kommer från Facebook, Google, Tripadvisor, Eniro med flera, på ett och samma ställe.

- Vi ser till att företag som vill publicera kampanjer, nyheter, produkter online kan göra allt i Act Local, oavsett om publiceringen ska ske på Facebook, Google och 30 andra plattformar, med ett knapptryck. Företag kan även tidsbestämma publiceringarna

- Vi ser till att företaget finns med i alla GPS-kartor och Navigationssystem i bilarna, så när en bil kör förbi företaget som finns hos Act Local så poppar deras bolag upp i GPS'n. Dessutom visar Act Local statistik i verktyget som talar om hur många som knappat in företagsnamn eller adress för att fullfölja vägbeskrivningen.

- Vi ser till att företag blir varumärkesskyddade på Google My Business, vilket också innebär att företag kan hantera recensionerna från Google samt kan direktsälja produkter på Google Profilen.
För att förstå vad jag menar, sök på Google: "CaeliaClinic" och du får fram deras Google My Business-profil. Samma information finns överallt på nätet som har möjlighet att visa samma informationen.

- Eftersom Act Local har ett avancerat SEO-system inbyggt, hjälper vi kunder genom analys och på ett on-boarding samtal att optimera sökordsfraser, attributer, kategorier med mera i Act Local som gör att vi nästan kan garantera företag att ranka TOP 3 på första sidan.
Vi har mindre bilhandlare som rankas högre än Hedin Bil som är Sveriges största bilhandel.

- I Act Local ser man utförlig statistik-information från Google, Instagram och Facebook.
Till exempel hur många som klickat på ett telefonnummer på en platform, eller skrivit in företagets namn i GPS- och navigationssystem för att fullfölja körningen, var kunder på nätet kommer från, medelvärde på recensioner och allt som Google redan kan visa utifrån ett sökmotors-perspektiv.

Act Local är en riktigt vass tjänst som bara vi I sverige kan sälja då vi äger patentet på verktyget.

Är du intresserad av att köpa eller säljare produkten?
Kontakta mig på [email protected]

Tack på förhand.

Varma hälsningar
Albin Prislander
Produktansvarig
www.actlocal.se
Albin Loán

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.