Driver en webbutik besök den och kom gärna med design ideer

6
[center]!!!!!DELA GÄRNA DETTA VIDARE, SKULLE BETYDA EN DEL!!!!![/center]

Hej alla
Mitt namn är Fredrik Axelsson och driver en liten webbutik som ni då hittar här nedan, besök gärna den om det inte finns något som ni fastnar för i butiken så hör gärna av er till mig på mejlen:
[email protected] och ge förslag på design/motiv till olika prylar så kan det säkert bli just era förslag..
denna butik skapade jag för just er alla människor så det är bara att slänga iväg ett meddelande till mig

Jag kan även meddela att det finns en rabattkod ute till/efter den 11.08 inne på webbutiken som är: HEAT16, Så snabba på tills den går ut

Webbutiken: http://shop.spreadshirt.se/FAsFotos

Min min youtube-kanal: https://www.youtube.com/user/AXFR3DD3


Och så driver jag en liten hobby fotograf-företag sidan hittas på:
https://www.facebook.com/FAsFotos
Prenumerera gärna på min kanal...

// Fredrik Fredde Axelsson
FAsFotos
75
5
Hej Jag vill gärna ge dig tips då jag arbetar dagligen med webbshopar i Prestashop och Opencart. Tyvärr har du en hel del fällor som du fallit i och det är en hel del som behöver göras för att den ska se professionell ut. Här kommer några tips: [ul] [li]• Du måste lära dig att arbeta med färgerna, d.v.s. inte emot dem. Du måste se över kontraster. Vad är i kontrast mot svart. Vad är i kontrast mot rött. Alltså rött på svart blir svårt att läsa. Läs på om "färglära". Det finns många bra sidor på nätet att läsa in sig på om just färglära. Sök på Google så finner du.[/li] [li]• Ha en tydligare kontakt-sida-länk[/li] [li]• Ta fram ett kontaktformulär, de flesta orkar inte fråga dig något annars[/li] [li]• Skapa kampanjer eller något som fångar ögat direkt och leder till köp, nu är allt i samma färg, samma form och inget sticker ut[/li] [li]• Sidan är tyvärr byggd på en plattform som du aldrig kan nå upp till professionell nivå = Om du vill satsa professionellt så är tipset att gå över till Opencart! De har enkelt upplägg men ändå avancerade funktioner.[/li] [li]• Om sidan riktar sig till en svensk målgrupp bör du ha priserna i SEK inte Euro![/li] [/ul] Jag vill inte såga din idé! =) Men tyvärr så är det mycket slipande som krävs här för att det ska bli bra. Du får så mycket mer "gratis/automatiskt" om du kör t.ex. Opencart eller Prestashop. Den plattform som du använder kan aldrig nå upp till samma nivå trots att du lägger mycket tid. Tidsprioritering är jätteviktigt i såna här projekt och du kommer få lägga så stor tidsandel på fel saker här. Lycka till med ditt projekt!
Vi är en webbyrå som ser till att ni syns på internet: https://hemsideportalen.se
13
Shoppen är okej - ganska standard - men bannern gillar jag inte. Man ser inte vad det står i den, alldeles för mörk och dessutom mörk textfärg?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.