Marknadsför din företag/e-butik/tjänster

12
4
Hej Alla på foretagande.se

Nu erbjuder vi er att lägga upp en kampanjkupong på vår hemsida så att ni syns framför ett större kundkrets då vi har kunder som kommer in som vill köpa produkter/tjänster så marknadsför er med oss idag genom att lägga upp en kampanjkupong på vår hemsida.

JUST NU får du en månad helt gratis som en prövotid kom ihåg att du syns ytterligare på en hemsida och det är helt gratis marknadsföring i en hel månad och även detta erbjudande är inte bindande så du kan ta bort din kupong efter denna månaden, om du inte är nöjd.

Vårt företag fungerar som letsdeal/Groupon men vi är tio gånger billigare och vi tar inte mot en procentuell avgift mot vad du säljer för, Nej vi tar en fastpris för varje månad du väljer att lägga upp en kupong hos oss.

Låter detta intressant? hör av dig till oss.

Hälsningar,
Technologi
www.technologi.se
6
Hej! Mitt namn är: Fredrik Axelsson Jag är utbildad Fotograf och Designer jag driver ett hobbyföretag som heter FAsFotos hemsidan till detta är gjord med Facebook sidor och hittas på länken: https://www.facebook.com/FAsFotos säljer foton på 2 olika sidor priser o länkarna till sidorna här: Tre nya bilder ute till salu på: https://sv-se.mostphotos.com/r3l04d3d På Mostphotos är priserna: Liten "800x471": 69kr Medium "1920x1129": 99kr Stor "3264x1920": 249 kr [priserna är samma på alla bilderna inne på Mostphotos] Det är också första bilden "Kastelholms slott" som är till salu på: http://fredrikaxelsson.bizbay.co/ och kostar: 6,40 EUR Riktigt billiga sidor att sälja på faktiskt.. Sedan är jag youtubepartner med youtube min kanal hittas på: https://www.youtube.com/user/AXFR3DD3
FAsFotos

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.