Jag finns på plats i Kina och hjälper dig med import

17
3
Jag som driver Delivering China heter Leopold Huber. Jag är en Göteborgare som numera är bosatt i Shenzhen, södra Kina sedan cirka 2 år tillbaka.

Jag kan oftast hjälpa dig med att hitta just den produkt som du söker och sälja den till dig efter mitt pålägg på 5-10%. Ditt pris blir de flesta fall lägre än om du beställt varan själv direkt från en kinesisk leverantör då jag arbetar med kontakter jag tidigare köpt i större volymer på plats av. Det är viktigt för mig att se till att både produkten och den service du får möter svensk standard, trots att jag sitter på andra sidan av jordklotet.

Jag har jobbat med import från Kina under flera år. Jag har numera daglig kontakt med leverantörer och fabriker samt andra agenter, att jag ”är på plats” ger mig unika möjligheter att kvalitetssäkra hela processen vid ett köp. Jag talar även mandarin, vilket är ett måste då en stor del av mina leverantörer inte pratar tillräckligt bra engelska.

Om detta låter intressant så ta gärna en titt på min sida, www.deliveringchina.se eller skicka mig ett mejl till [email protected]

Bästa hälsningar från Kina!
Leopold Huber

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.