Hösterbjudande på hemsidepaket för webb och mobil i molnet!

8
Hej,

Molnfront Systemutveckling har precis tagit fram två mycket bra och prisvärda paket för dig som vill komma igång med en hemsida till ett lågt pris men ändå inte vill kompromissa med kvalité och är ute efter driftsäkra, skalbara, robusta och beprövade lösningar.

Vi hjälper dig att komma i gång med en hemsida på Internet, men det är inte vilken hemsida som helst. Du får en elastisk, robust och skalbar plattform i molnet konfigurerad med ett innehållssystem (det brukar också kallas för publiceringssystem, CMS eller WCM) som gör det enkelt att uppdatera och hantera innehållet på hemsidan. Med modern responsiv HTML5 layout anpassar sig hemsidan och fungerar lika bra på en iPhone, iPad eller Android mobil.

Hösterbjudande fram till årsskiftet: 1480 SEK ex moms. Ordinarie pris: 3600 SEK ex moms.

I erbjudandet ingår bl a:

- Ett innehållssystem färdigkonfigurerat och uppsatt.
- Färdig struktur för ett mindre företag.
- Valfri responsiv HTML5 mall.
- Eget domännamn (egen www-adress) med Loopia eller Googles DNS tjänst.
- Support via e-post
- Molntjänst: Google App Engine eller Jelastic Cloud.

Månadskostnad: 0 kr/mån eller från 55 SEK/mån med betalning aktiverat.

Molnfront utvecklar iPhone, Android och Internet appar med robusta och skalbara molntjänster. Vi har över 28 års erfarenhet inom IT. Molnfront har under 2012 bl a utvecklat inspelningstjänsten BackupCall för iPhone (http://backupcall.se).

Läs mer och beställ: http://www.molnfront.com/services/order-homepage

Ha en trevlig eftermiddag!

Göran Svensson, Molnfront.
Göran Svensson Molnfront Systemutveckling URL: www.molnfront.com I get up every morning determined to both change the world and have one hell of a good time. Sometimes this makes planning my day difficult. —E.B. White, Ame

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.