Vi firar 1år! Tårta till oss, 1000kr rabatt på er logotyp!

14


Idag (15 Mars) har det firats med tårta och kalas på kontoret, för det är bara en gång man fyller 1år. Kanske det viktigaste året vi haft och kommer ha! Det har varit ett väldigt spännande år med uppstart av företaget, motgångar och framgångar. Vi har gjort hemsidor och logotyper, utvecklat nya tjänster och prövat oss fram med mycket lyckat resultat. Vi har utvecklat och startat nya samarbeten för att expandera.

Vi har helt enkelt kämpat framåt för att skapa ett fungerande koncept, och nu redan inom första året så levererar vi hela företagsprofiler, hjälper företag med online marknadsföring och använder oss av endast kloka och effektiva sätt att uppnå våra egna och dina mål!


Spara 1000kr på er logotyp (Ord pris: 1990kr)

Under hela Mars månad så gäller 1000kr rabatt på alla logotyper som antas inom ramarna för Mars månad ut! Så passa på och begär ett kostnadsfritt förslag på er logotyp utan några antaganden.

Besök oss på http://www.rawdesigns.se

* Prisreduceringen gäller för logotyper anmälda till förslag i Mars månad och gäller för logotyper där vi annars tar fullt betalt.
Vi bygger din professionella företags hemsida till ett bra pris. Vi erbjuder även Logotyp och SEO tjänster. - www.rawdesigns.se
338
25
Grattis på bemärkelsedagen :D :winner
14
Man tackar! Nu är det snart sista chansen att anmäla er logotyp till ett kostnadsfritt förslag!
Vi bygger din professionella företags hemsida till ett bra pris. Vi erbjuder även Logotyp och SEO tjänster. - www.rawdesigns.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.