Facebook Likes - FRÅN 15 öre styck!

117
*** Gäller inte längre ***
117
Då jag fått en del frågor om detta så vill jag påpeka att dessa "Likes" kommer från internationella besökare. Det har dock visat sig att detta inte spelar någon roll alls.
157
1
Kommer "likes"en finnas kvar 4-ever? eller bara under de dagarna som är angivna?
Med vänlig hälsning Carl Jonas Följ mig på Twitter http://www.twitter.com/carl_jonas www.carljonas.se - Blogg om företagande www.oneconsultant.se - Webbyrån som gör dig nöjd Webbutvecklare, entreprenör och bloggare
117
Hej. De angivna dagarna är den tid det kan ta innan dina likes är levererade. Likesen du köper är permanenta! [quote="carl_jonas" post=42577]Kommer "likes"en finnas kvar 4-ever? eller bara under de dagarna som är angivna?[/quote]
640
3
Hej! Finns ingen möjlighet att bara köpa Svenska likes? MVH R
8
Hittade ett par företag som använder sig av köpa likes. de kommer väldigt fort och eftersom de är internationella likes så hoppar många av, när man börjar skriva och är aktiv. kan se att deras antal åker ner lite efter varje inlägg på svenska som de inte förstår. Misstänker det iallafall av hur det ser ut med antalet som visas.
Abooh Prylmonstret - Häftiga & uppseendeväckande prylar http://www.abooh.se
117
Tyvärr kan jag inte fixa endast Svenska Likes, detta är internationella!
117
Så kan det säkert bli, tanken med dessa likes är att andra ska "Hänga på" när de ser att massa andra redan är med på denna facebook sida!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.