Hur snygg är din gatupratare ?

109
Plastfronter (skyddsplast) på gatupratare, snäppramar, mm är ofta fula och sjaskiga helt i onödan. Näringsidkaren sätter blanka plastskivor som dels ger en massa blänk från sol och belysning och dessutom snabbt blir repigt. PET-plast med antireflex-yta är klart snyggare. Detta innebär att plasten har valsats mot en skrovlig vals vid tillverkningen. Ytterligare fördel med antireflex-ytan är att repor blir inte så framträdande som på en blank yta. Därigenom ökar du i praktiken livslängden på plastfronten.

Priser exmoms: 55:20 för 100 x 70 cm och 36:- för 70 x 50 cm
Frakt 100:-, fraktfritt vid beställning över 1200:-

Andra dimensioner på begäran.

http://www.stocksundet.se/plastfronter-ram-display-gatupratare/8
http://www.plexiglasskivor.se
http://www.plast-tak.se
102
Nu vet jag inte hur pass bra det skyddet är som du vill sälja är.[br]För mej försvann intresset för fronten när jag såg den katastrofalt fula trottoarprataren på bilden.[br]Man ser ju inte vad det är du försöker visa med bliden. [br]Är det den plasten som du beskriver i texten som "blanka plastskivor som dels ger en massa blänk från sol och belysning och dessutom snabbt blir repigt".[br]Eller är det PET-plasten?[br][br]Texten där du beskriver skillnaden på fronterna är hyfsad, men bilden sänkte hela "annonsen" (inlägget).[br]Jag var intresserad "som köpare" tills jag såg bilden.[br]Känns nästan som ett litet hån mot "Hassans livs" på hörnan...[br][br]Ha 2 trottoarpratare med båda varianterna av fronter så man kan se skillnaden om du vill illustrera med bild på när produkten används.[br]Ser man ingen skillnad så får du försöka illustrera/beskriva på annat vis.[br][br]Detta är såklart min egen uppfattning om ditt anslag om produkten/illustrationen.[br][br]Lycka till med försäljnigen[br]//Peo[br]
Antikvariat: www.pslinden.com - alltid med bild & resumé - Pins o sånt: www.psbutiken.com
109
Det är svårt att illustrera optiska egenskaper hos transparenta material i foton. Blir aldrig som i verkligheten, och det gäller även i det promo-material som produceras av de ledande globala tillverkarna, som förmodligen har lite större budgetar. Jag har upplevt att folk har förståelse för det och den uppenbara lösningen på detta är att de ber om (eller att jag erbjuder) en provbit. Har skickat en hel del sådana provbitar av de olika materialen jag kränger och det ger försäljning.[br][br]Så nu valde jag att istället en illustration som i alla fall jag uppfattar som humoristisk men så behöver såklart inte alla uppfatta den.[br][br]Så du kan i princip strunta i relationen bild-produkt, men alla kanske inte vet vad en ”gatupratare” är så bilden tjänar syftet att alla förstår denna term.
http://www.plexiglasskivor.se
http://www.plast-tak.se
109
Här ser man snäppram-skyltar. Högra med blank plast och vänstra samma plast med Antireflex-yta.
http://www.plexiglasskivor.se
http://www.plast-tak.se
10
det var en bättre bild, nu kanske det kan börja bli intressant.
109
Jag har också skivor med en mildare mattering (anti-reflex), som mellanläge mellan denna och den blanka. Den skulle vara skitsnygg som frontplast på reklamskyltar.[br]Själv använder jag den som golvskydd och har även sålt den till det med bra feedback från kunderna. Även sålt den som diffuser till fotografer och nån som installerar LED-slingor och som insynsskyddande vindskydd vid uteplats.
http://www.plexiglasskivor.se
http://www.plast-tak.se
4
Hej! Är inte ropare/gatupratare olagliga????? ;)

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.