Lansering av en ny marknadsplats för affärsöverlåtelser

12
Med detta inlägg vill vi göra er uppmärksamma på att vi har smyglanserat bolagskartan.com. Vår ambition står fast: - att bli det naturliga valet vid affärsöverlåtelser genom att erbjuda marknadens bäst presenterade företagsöverlåtelser...

...för att lyckas med detta behövs fler anslutna mäklare

För att kunna skapa en konkurrenskraftig sida så krävs mer än en snygg design - vi behöver fler objekt! Därför vill vi passa på att påminna alla företagsmäklare  om att:

- Det kostar ingenting att ansluta sig hos oss eller att publicera överlåtelser
- Ert företag och logotype blir exponerat oavsett om ni lägger upp en överlåtelse eller ej
- Alla anslutna mäklare får en personlig sida där företagets logo, kontaktinformation och tjänster visas (exempel)
- Alla era överlåtelser blir läckert utplacerade på en för er unik karta (exempel)

För att komma igång direkt, skicka en intresseanmälan till bolagskartan(a)gmail.com med en kort beskrivning och en länk till er hemsida. Definitiv lansering av sidan sker den 1:a juni 2010, då vi kommer att börja annonsera i relevanta medier. Men vi hoppas inte behöva vänta ända tills dess innan vi ses.

Bolagskartan.com smyglanserades i maj 2010 med målet att bli Sveriges ledande sajt inom företagsöverlåtelser. Företaget bakom är Panirab som är ett it-företag med rötter och kontor i Göteborg. Panirab är ingen företagsförmedling och sköter endast drift och utveckling av bolagskartan.com.
338
19
Det är vad jag kallar att maxa antal inlänkar till sin hemsida från ett och samma inlägg. Är det ens ok att göra så? :vissla[br][br]Men visst behövs säkert er tjänst![br][br]Jag hänger inte med på en sak ni skriver [br]"För att kunna skapa en konkurrenskraftig sida så krävs mer än en snygg design - vi behöver fler objekt!"[br][br]Ska ni fixa till designen och behöver en designer eller skapar fler objekt en snyggare design?
12
[quote author=Jan-E O link=topic=7070.msg32924#msg32924 date=1273329150][br]Ska ni fixa till designen och behöver en designer eller skapar fler objekt en snyggare design?[br][/quote][br][br]Det behövs fler anslutna mäklare som lägger upp sina objekt dvs skapar innehåll.
8
[br]Snygg sida![br][br]Jag håller med om att det gäller att lägga stort fokus på att få in fler objekt![br][br]Ni kanske kan kika på nåt sammarbetsprojekt.
3
Det är bara att önska er Lycka till. Jag tror mycket på att alla 40 talister som är egna företag gör att ni ligger rätt i tiden.[br]/I
6
Jag är intresserad av att flytta in i en kontorslokal i Stockholms innerstad. Bolagskartan som denna tråd refererar till är ju stängd, se (bolagskartan.com/lagg-till/), vilket borde innebära att de företagsmäklare som listas här är utdaterade. Är det så? Är det någon som kan rekommendera en bra kontorsmäklare? Hittade dessa: * [url=http://www.nmk.se/]nmk.se[/url] * [url=http://www.nextor.se/]nextor.se[/url] * [url=http://www.realmaklarna.se/]realmaklarna.se[/url] I dagsläget behöver jag arbetsplatser för 2-4 personer samt ev en reception och mötesrum. /Sam

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.