Startsida

50.000 kronors bolag

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 2360
Tack mottaget: 31
Vid riksdagens frågestund den 28/5-15 i TV 2 tyckte den nuvarande regeringen att 50.000 kronors bolag skulle vara "blufföretag" och avstängas. Det är ett sätt att socialisera Sverige. Ett annat som också kom upp var att man inte ska kunna starta AB inom ett företag, ytterligare ett sätt att strypa företagandet i Sverige. I det här fallet var det revisorer. I nästa kan det vara frisörer som hyr en stol som råkar illa ut osv. Snart är hela Sverige anställt om detta får fortgå. Företagande.se kan kanske bistå med synpunker. En annan aktör är Skattebetalarnas förening som med kraft försöker bromsa galenskaperna.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
Inlägg: 1394
Tack mottaget: 187
#37054
Ja, sossarnas rätta ansikte visade sig till och med fortare än jag trodde. Och med den enfaldiga decemberöverenskommelsen, så är det ju fritt fram för galenskaperna.
Inlägg: 2360
Tack mottaget: 31
#37055
Tack Ingvar för lite respons. Det är så sällan någon vågar säga ifrån. Sist var det löntagarfonderna som var uppe på tapeten och lyckligtvis ställde hela Sveriges företagare upp och man fick skrota kuppförsöket. På andra sidan Östersjön låg Ryssland och lurade på att invadera Sverige.. Just nu övar Nato tillsammans med Sverige och Baltikum är fritt. När jag besöker Riga hör jag oron trots att man är med i Nato. Man hade annars haft en invasion liknande den i Ukraina bara 40 mil härifrån. I boken Finska vinterkriget av Robert Edwards kan man läsa tillvägagångsättet man använder, samma nu som för hundra år sedan. Vice statsministern åkte direkt till Kina, inte diktaturstat som det heter när vi gör affärer med länder utan enpartistater i socialistisk tappning. Nu gör vi affärer med dem också. Jag fick rådet att börja handla med dem av en granne 1972. Hon var inköpschef för en jättekoncern i Sverige och sa att vi kommer handla en stor del därifrån och det trodde jag också. Att handla med varandra gör det svårare att kriga mot varandra vilket vi nu ser genom fysning istället för krig mot Ryssland.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.