Frågor..

1
Hej! Mitt namn är Christine, jag håller på med ett arbete i skolan och skulle vara väldigt tacksam om någon skulle vilja ta sig tid och svara på två frågor.

Gärna så utförligt som möjligt. 🙂1. Vad är företagande och vad innebär det?

2. Vad innebär utveckling, dels för dig som person men också vad det kan innebära för ett samhälle/land/företag.Tack på förhand!
822
48
Hej Christine, [br] [br]Här kommer mina tankar. [br] [br][b]1 - Vad är företagande och vad innebär det?[/b] [br]Företagande är för mig ett sätt att leva, alltså inte bara själva arbetet utan även allt omkring. Man träffar mycket intressanta människor, man utvecklas och man kan påverka sitt liv och sin framtid i större utsträckning. Ofta jobbar man kanske fler timmar per vecka jämfört med en anställning men det känns inte som ett ”måste”. Självklart behöver man jobba men jag upplever att det är mer frihet, kanske för att jag själv har valt det och inte kan skylla på någon annan… :) Jag är ansvarig till 100% för mitt resultat och det tycker jag om. [br] [br][b]2 – Vad innebär utveckling, dels för dig som person men också vad det kan innebära för ett samhälle/land/företag?[/b] [br]Att utvecklas är en av drivkrafterna för mig när det gäller att driva eget företag. Kanske den största drivkraften. Oavsett om vi pratar om en person, ett land eller ett företag så är utveckling nödvändigt. Utveckling föder framgång vilket föder nytt självförtroende och nya framgångar. Det blir en positiv spiral! Jag tror att alla måste utvecklas för att kännas sig betydelsefulla och må bra. Känslan av att man har presterat bra på ett prov, ett arbete eller vad det än är, slår nog högre än det mesta. [br] [br]Jag hoppas du får flera svar! Jag är också nyfiken på hur ni andra tänker. :) [br] [br]/Patrik

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.